Långdragen process

Ja, denna c-uppsats är en väldigt långdragen process... Handledningen i måndags gick helt ok, lite revideringar här och där. Jag är inte 100% nöjd med vårt resultat men vi svarar på litteraturöversiktens syfte i alla fall. Det är rubrikerna och indelningen av resultatet i vissa teman som det känns lite sådär med. Förhoppningsvis får vi ännu mer feedback på sista handledningen. Jag vet, sänk dina krav Kerstin... Men perfektionisten i mig skriker alltid "det kan bli bättre, du kan bättre"
 
I veckan har vi suttit med resultatdiskussionen och den är i princip klar men om den är bra är en annan fråga... Vi har läst om hur man ska göra och tittat på andras uppsatser så vi är ju på rätt spår men är inte 100% nöjd här heller, tror jag hahahaha. Alltså jag kan hålla på och pilla på denna c-uppsatsen i evigheter och kommer nog ändå aldrig bli nöjd. "En bra uppsats är en färdig uppsats" sade vår lärare i början av kursen och det är ungefär det vi siktar på nu.
 
Nästa vecka ska vi skriva de små styckena som är kvar: Kliniska implikationer, Förslag till fortsatt forskning och Slutsats. Abstrakt/abstract ska också skrivas. Sedan är vår preliminära c-uppsats klar och den ska skickas in på onsdag så att våra handledare och våra klasskompisar som är med i vår handledningsgrupp kan läsa den och komma med så mycket feedback som möjligt. Det är läskigt och klumpen i magen är mindre än förut men den är fortfarande där och gäckar mig. Jobbigaste skoluppgiften jag gjort i mitt liv!!
 
Samuel...
 
 

Samuel har varit hemma hela veckan med pappa. Han har varit jätteförkyld och hostig men det är ändå full fart. En dag somnade han vid köksbordet =)
 
Alicia 6a
 Henry 4b
Mamma Kerstin 3:e året på sjuksköterskeprogrammet hahaha
 

Konstigt men roligt att se barnens kusin Sara på reklampelarna inne på KappAhl =)
 
Fan fan fan jag är tillbaka i gamla vanorna =( Senaste månaden har jag inte tränat alls och jag har ätit vad jag vill/när jag vill... Jävla beroende, jävla c-uppsats och jävla mig... Jag vill inte skylla på något men jag måste ju reflektera över vad som gått fel. Och det är skolan och det är c-uppsatsen som har gjort att jag mått så dåligt psykiskt senaste tiden. Om jag ska träna och äta rätt då måste jag må bra så är det bara. Det är bara jag som kan stoppa detta och komma tillbaka till de goda vanorna jag har haft hela sommaren. Imorgon ska jag ställa mig på vågen och inse vad en månads synd kan göra med min kropp. Sedan kör jag på med mina goda vanor igen! Jag gillar att träna, gillar hur det känns under och efteråt, gillar att kläderna sitter bra och att jag är normalviktig. Fan jag ska inte gå upp allt igen, jag ska inte bli överviktig/fet igen!!! 
 
I helgen ska jag till Ikea och köpa en förvaringsmöbel för leksaker, till killarnas rum, spjälsängen ska säljas och nu sover Samuel underst i våningssängen och Henry däruppe.  Sedan måste jag vila för jag har varit krasslig hela veckan.

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

när den är klar så är den klar, den är ju "bara" gjord på litteraturstudier mohahahahahah :P fakk it, sen så glöms den bort, (om man nu inte har gjort en så grym som vi gjorde hehe hoho vem e bäst vem e bäst hehe)

o nä chetti, det är din beroendepersonlighet som älskar att hitta anledningar till att bara TRYCKA I HUET!!! så är det bara... men det är ok... passa på och njuta när du trycker i huet och sen så gör du inte det....

p.s. det märks att jag har ätit lite socker när jag skriver den här kommentaren va hahahahahahahahhaahahahahahahaah puuuuuuligt LÖRDAG (även om jag började redan innan jag la mig hehehehehehhehehe)

tjingeling och trevlig helg o sånt ma du vet

Svar: Det är inte så bara när det gäller litteraturstudier, tro mig!! Jag har gjort intervjustudier två ggr förut på Malmö Högskola och det är så mycket roligare.
Ja, det är väl min beroendepersonlighet som spökar. Tränade lördag och söndag men ligger nu däckad i feber och ont i hela kroppen, typiskt...
Chetti

2015-10-17 @ 10:34:47
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Jag håller med Erik i det där, fast jag har fastnat i mitt beteende sedan ett par år tillbaka och bara tanken på att banta kan få mig att kräkas (nästan). Jag har släppt det och börjar att acceptera att detta är vem jag är även om jag vet att jag sett hundra gånger bättre ut som smal. och mått fysiskt bättre.

Grymt jobbat med uppsatsen, jag jobbade på nya jobbet som livsmedelsinspektör på halvtid samtidigt som jag gjorde min, fyyyyyy fnnnnnnnnn.... . När man lämnat in den vill man springa och aldrig vända sig om, hahahaha

Svar: Det är just att övervikt leder till en massa sjukdomar och förkortar ens liv. Bra kost och att röra på sig minskar på sjukdomarna. Utseendet är egentligen det minsta problemet.
Ja, vi vill bara få in c-uppsatsen och hoppas den får godkänt så vi slipper se den mer =)
Chetti

2015-10-19 @ 10:37:34
URL: http://ingells.blogg.se
Postat av: Stamp-E

snart klart fan... chillipilli

2015-10-20 @ 20:10:29
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0