Så blev det höst

Vi har det riktigt kallt, med minusgrader om nätterna... I tisdags frös jag ihjäl när Henry hade friidrott utomhus i 1,5 timme... Nästa vecka är sista utomhusveckan sedan har de en månads uppehåll innan inomhusträningen börjar.
 
Förra helgen köpte jag en jättefin overall till Samuel. 599kr på KappAhl med 25% kupong.
 
Mittseminariet i måndags gick över förväntan. Inga större nedslag på c-uppsatsen varken från opponenter eller handledare! Så det var med lätta steg vi lämnade handledaren, för första gången... Så i veckan har vi reviderat saker och börjat på Diskussionsdelen. Nästa vecka har vi handledning igen och hoppas att det går lika bra denna gång. Så vi kan fortsätta på Diskussionsdelen och helst skriva klart den.
I veckan har vi haft utvecklingssamtal med Alicia och Henry. Alicia inga problem, superduktig men måste jobba med att det är okej att göra fel... Undrar vart hon fått det ifrån?? Henry är också väldigt duktig i alla ämnen, måste göra några teoretiska uppgifter i gympa som han inte gjort för att uppnå kraven där. Inga utbrott, ingen aggressivitet och han har blivit tystare i klassrummet. Men måste jobba på koncentrationen, äta lunch i skolan (vilket han i princip aldrig gör...) och att det ska räcka med att säga till honom en gång...
 
Vi har just nu besökare hos oss. Christine och barnens kusiner David och Daniel från Schweiz är här på besök.

Så det blir en salig blandning av tyska, engelska och svenska =). Så himla härligt att ha de här, tråkigt att jag och barnen har skola bara... F och Samuel har fått underhålla de på dagarna.
Jag har funderat på om och hur jag ska prata om Lucky med Christine och en kompis till mig tyckte att det var bättre att fråga än att låtsas som ingenting. Så igår frågade jag försiktigt och det slutade med att vi pratade länge om allt. Dödsbeskedet, hur familjen hanterat allt, hur barnen haft det, begravningen, livet efter m.m. Svårt att hålla tillbaka tårarna för detta fruktansvärda de varit och fortfarande är med om. Barnen har haft det väldigt tufft och vill fortfarande inte gå till graven.
Inatt vaknade jag och F av att tv:n var på, inte på någon kanal utan bara en grå bild. Vi tittade inte på tv kvällen innan och barnen har inte varit i närheten av kontrollen... Jag kände direkt att det är Lucky som ville visa att han också är hos oss <3
 
Jag väntar på att Alicia ska sluta skolan så att vi kan åka och joina resten av familjen som leker på ett lekland just nu. Imorgon åker Christine och barnen vidare till Malmö där de ska spendera ett par dagar. Anna och Denise kommer hem till oss imorgon, vi har inte setts på jättelänge för att jag helt enkelt inte orkar träffa folk p g a mitt mående. Men nu mår jag bättre och kan se ljuset tunneln väldigt långt bort, men det är där.
 
Ni får ha en härlig helg!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag är helt övertygad om att Lucky sände ett tecken med TV-apparaten. Det finns mycket, som vi inte hittar någon naturlig förklaring till.

Svar: Ja, det kändes så. Den har aldrig gjort så förut liksom. Konstigt att det händer under tiden de är här....
Chetti

2015-10-09 @ 22:10:04
Postat av: Stamp-E

gutt till allt

Svar: The man of few Words hahahaha
Chetti

2015-10-10 @ 07:18:50
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Alicia

Jag håller med mormor det var säkert Lucky

Svar: mmm =)
Chetti

2015-10-10 @ 10:41:28
Postat av: Anonym

håller med er. klart att Lucky vill visa att han är där och han är nöjd.
så gulliga ni alla är :-)
Så kul att äntligen ses och tack för skjutsen
<3

Svar: =) Tack!Ja, efter c-uppsatsen är inlämnad kommer jag ha mer tid och ork att träffas! <3
Chetti

2015-10-12 @ 06:56:56
Postat av: Stamp-E

tja men det var som att nynna och nicka...

2015-10-16 @ 20:12:37
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0