Vecka 37

Skolveckan och C-uppsatsen har varit både kaos och bra. Ena dagen känns det bra, en annan bara skit... Jag kan inte slappna av, stressad och rädd för att vi inte ska lyckas. Trött på denna skolstress och press, mår inte bra av det...
Hoppas att jag inte fallerar helt innan c-uppsatsen är inne. Min skrivpartner är lugn och peppande och det lugnar mig en stund innan min hjärna drar igång igen. 

Vad har mer hänt hos oss? 


Henry tävlade på friidrotten i tisdags och kom på silverplats i både höjdhopp och 600meter. Tränaren var impad och Henry stolt. Imorgon är det tävling i kula och 60meter. Han tycker det är roligt och hoppas det håller i sig!
I torsdags började han på parkour och det var hård träning i 2 timmar och det gillade han också. Henry behöver aktiviteter så han blir av med överskottsenergi. Han somnar snabbt på kvällen också. 

Felix opererades i onsdags. En explorativ operation av hans vänstra knä. Eftersom han har gått fel med vänster fot i 7 år p g a fotsmärtan efter arbetsolyckan så har han nu fått problem med knät. Det var en skada på menisken och en massa skräp i knät som nu är fixat och rensat. Nu är han sjukskriven några veckor.


Nu får ni en bild på vår nya bil, Volkswagen. 

I helgen är det friidrott och så ska vi en sväng till SKHLM så Alicia får shoppa för sina födelsedagspresentkort. Ska försöka ta det lugnt i helgen. Behöver det innan jag kollapsar...

Kommentarer
Postat av: mamma

Roligt att Henry är så duktig! Hoppas han inte tröttnar, men är man bra brukar intresset vara kvar. Hoppas att Felix´knä skall bli helt bra. Han har haft tillräckligt bekymmer med foten tidigare. Fin bil ni har skaffat!

Svar: Tack! 😊
Chetti

2015-09-12 @ 12:55:40
Postat av: Anonym

vad kul och vad roligt att höra att det går bra med henry :-)

Svar: Ja, verkligen roligt 😄
Chetti

2015-09-14 @ 12:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0