Hejhej

 
Redan efter någon dag så hade svullnaden i min arm lagt sig men rodnaden håller i sig fortfarande... Men jag kunde gå tillbaka till jobbet i torsdags så har jobbat två dagar i veckan. Och det har gått bra.
Jag har anmält det som en arbetsskada för det tyckte chefen att jag kunde göra så nu hoppas jag det blir godkänt så jag slipper förlora pengar... Dessutom får vi alltid pengarna tillbaka för alla läkarbesök vi går på, oavsett vad det gäller eller hur många det är, vilket är toppen!
 
I onsdags började Alicia skolan igen. Hon har börjat 7:an vilket betyder att hon redan går i högstadiet!! What?! Jag gick ju precis ut högstadiet, typ hahaha
Själv var jag ledig så vi passade på att ta en mamma-Samuel dag och vi besökte ett lekland vilket Samuel ville. Sedan var vi ute och lekte i regn och rusk. Mysigt att vara ensamma några timmar <3
 
Imorgon, lördag, ska jag och Samuel åka hem till min kära gamla klasskompis Agata och Emma en annan gammal klasskompis kommer också dit! Ska bli så kul att ses igen och prata om allt vi varit med om i sommar!
 
På söndag ska lägenheten storstädas för det behövs! Sedan så blir det lite vuxentid då jag och min käraste AnnaAdidas ska gå på bio och se Lights out. Superkul (eller superläskigt,,,)!
 
 Mina barn i ett nötskal, mamma, mamma, mamma, mamma, mamma
 
 Yup =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0