Fredagkväll

Praktik 2 av 5 är nu över. Min vecka på Vårby BVC har varit oförskämt bra. Underbar personal och jag blev så väl omhändertagen. Jag fick ju tyvärr inte göra så jättemycket, jag observerade mest men jag fick mäta och väga en hel del barn, allt ifrån 5 dagar gamla bebisar till 5-åringar. Superkul och nu är jag ännu mer taggad inför intervjun på NEO.
Kanske är det barnsjuksköterska jag ska bli? Åh, vad svårt... Det finns så mycket jag vill arbeta med!
 
I helgen blir det en massa pyssel och fix med grejer som hänger efter, måste skriva på hemtentan eftersom jag inte varit ledig alls i veckan måste jag sitta i helgen, ska träna två pass i alla fall, beställa kläder till Samuel som fortfarande är en kortis men han behöver lite nytt och vi ska rensa ut Alicias garderob som är full av kläder. Vi måste ju rensa ut för att kunna shoppa mer. =D Och några skräckisar ska hinnas med och Melodifestivalen delfinal 2.
 
Jag kommer inte skriva om veckans vägning längre, inte förrän jag hittat rätt på banan igen och nått ett delmål. Visst jag tränar och visst vissa dagar är bättre än andra men det känns som jag inte har kontroll över det hela =( Så nästa gång jag uppdaterar om min vikt ska jag ha gått ner 5kg i alla fall och nått en bit på vägen.
 
Just det, R73, en demensavdelning har ringt mig idag, troligen angående en intervju. Jag får ringa upp de på måndag. Ska bli kul att gå på en massa intervjuer 
 
Alicia har fått plats på den skola hon helst ville, Kunskapsskolan i Tumba vilket är en privat skola. Hon kommer ta buss dit. 9:orna som gick ut i våras hade 100% behörighet till gymnasiet vilket är toppen ju! Det brukar ligga på 60-70% här i Norsborg...
 
Ni får ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0