Skottdagen

Helgen har varit händelserik men samtidigt har jag haft tid för vila.
 
I lördags bakade vi inför Samuels 4-årskalas.
 
 Chokladbollar, snickerskakor och kanelbullar. Nästa helg ska vi baka lite till.
 
Sedan var vi på Denise´ 9-årskalas och det var roligt och det bjöds på underbart god smörgåstårta och kalaset avslutades med en piñata.
 
 
Wallace kom och sov över hos oss lördag-söndag medan Alicia stannade över natten hos Denise. Ett barnbyte hela enkelt =D
Vi såg på Melodifestivalen och man kan ju inte annat än ryckas med och bli glad när man hör och ser Panetoz. Vilka glädjespridare! Och vilken fin mellanakt där de sjöng både Sveriges nationalsång, sedan visor på både hebreiska och arabiska. Det var verkligen vackert och visar just på hur fantastiskt Sverige är! Här ska och bör alla vara välkomna och känna sig hemma oavsett härkomst. Jag vet att mellanakten fått en massa oförtjänt hat men de som inte gillade det har verkligen inte förstått budskapet. Och allt detta hat som Gina får, en tjej som jag följt i många många år ända sedan hon bloggade och spelade sina fantastiska karaktärer, hon förtjänar verkligen inte det hat som florerar på nätet. =(
 
I söndags pluggade jag men det är så svårt när barnen är hemma. Men denna kurs är sjukt intensiv med alla denna praktik och så alla mina intervjuer m.m. Jag hinner inte i veckan. Längtar till examen! Tänk att få vara ledig när man är ledig, underbart!
 
Andra veckan på vårdcentralen är igång och nu är jag på mottagningen. Men vilket kaos det är, jag får springa mellan olika handledare och ingen verkar riktigt ta sig an mig... Nej, jag trivs inte faktiskt. De har stora omorganisationer på gång och många har sagt upp sig. Missnöjd personal och det speglar av sig i hela verksamheten. Jag fick hjälpa till med EKG, spirometri och lite annat men det är svårt att vara helt självständig då vårdcentral är något helt nytt för mig.
 
I veckan jobbar jag måndag-torsdag, på onsdag har jag intervju på Kvinnokliniken (yay) och på fredag på kardiologen, en avdelning som mest har hjärtsviktspatienter. På torsdag har jag mittbedömning med handledare och lärare på praktiken.
På fredag är det dags för 4-årskontroll för Samuel, vi får se hur det går... Han är ju lite som han är och lyssna och sitta still är inte hans grej...
Alicia och Henry har sportlov vilket är väldigt skönt för dem =). Tyvärr har inte jag det, är ledig på fredag men som sagt är upptagen med annat. Så de får underhålla sig själva, leka med kompisar och så.
 
Imorgon är det mars, åh äntligen börjar jag se ljuset i tunneln, vill ha vår!
 

Kommentarer
Postat av: Anna Umukoro

Tack själva för ni kom och tack för all din hjälp med att steka korv och allt annat
.-)

Svar: 😄
Chetti

2016-03-01 @ 16:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0