Fredagsmys

Första veckan på praktiken har varit tuff på ett bra sätt. Vi får jobba helt självständigt precis som om vi är "färdiga". Jag har lärt mig så mycket om mig själv, dels vad jag faktiskt kan och är duktig på men även vad jag behöver träna mer på/få mer erfarenhet av. Väldigt nyttig placering!
 
Jag har fått sätta pvk, tagit blodprover, dragit en del katetrar och fått följa patienterna från det preoperativa, till det postoperativa och fram till utskrivningen.
 
 
 
Idag var jag på rekryteringsintervjun på Karolinska i Solna och det kändes bra. Hon ville veta vilket sjukhus jag vill jobba på, vilka avdelningar jag kan tänka mig, hel/deltid, natt/kväll/dag, mina bra egenskaper, tidigare arbetslivserfarenhet m.m. Jag berättade som det var Huddinge sjukhus då det är närmast hem, dag/kväll och heltid tillsvidaretjänst. Förlossningen kunde vara svårt då de bara vill ha barnmorskor men hon skulle kolla upp BB om de även accepterar sjuksköterskor och inte bara barnmorskor/barnsjuksköterskor. Andra intressanta avdelningar var neonatalen, två olika barnavdelningar, neurologen och en kirurgisk avdelning.
Hon ringde en av mina referenser som bara gav gott omdöme om mig =D och sedan skickade hon all min info till de aktuella avdelningarnas chefer. Så nu är det bara att vänta på att någon förhoppningsvis ringer och är intresserad och då blir det intervju med den chefen. Lönen kom på tal och hon började säga att 24-24500kr brukar en nyexad utan erfarenhet få... Hon tyckte dock att min tidigare erfarenhet väger tungt speciellt min coachtjänst, att jag är van vid teamarbete och att jag studerat med tre barn. Men det är upp till den eventuella chef som intervjuar mig. Jag kommer säga 27500kr men kan tänka mig gå ner till 26500kr men helst inte under det. Jag har liksom 24500kr som brevbärare...
 
 
 
F har nu startat sitt företag på nytt sedan en vecka tillbaka och det rullar väl på. Han kör på natten så det har varit ett trixande med lämnandet av barnen på morgonen. Men men vi får se hur det kommer gå, sålänge vi får in en normalinkomst så att det rullar runt är det acceptabelt.
 
I helgen har vi skaffat barnvakt för jag och min käre make ska ut på dejt. Kinamat definitivt men sedan är frågan om vi går på bio eller något annat?!
 
Trevlig helg!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0