Helgen

Shiit vad kallt, jag fryser hela tiden... Vi höll oss inomhus i helgen så mycket som vi kunde.
 
Så hos oss hände det inte mycket mer än träning, veckohandling, ätande, film, tvätt, Alicia sov över hos Denise igen och en massa mys.
 
Jag har kollat igenom V61, min första kurs på termin 6 och den ser inte nådig ut. En massa uppgifter,  examinationer, en salstenta utöver sju veckors praktik... Förstår inte riktigt hur vi ska hinna med allt men det blir till att boka upp kvällar och helger till skolarbete och räkna ner en dag i taget fram till examen.
 
Nu pågår min sista vecka på termin 5 och imorgonbitti 08.00 är det dags för presentationen av vår C-uppsats på Onkologen på Södersjukhuset. Det är nervöst och jag känner hur jag snubblar på orden och stakar mig. Men det är bara att köra =D
 
Resten av skolveckan ser lugn ut då jag i princip inte har något att göra.  Men måste repetera och läsa på om ortopedi eftersom det är min första praktikplacering på måndag. Sedan tänkte jag skriva ett personligt brev och CV för nu ska jag ta tag i det här med att söka arbete som sjuksköterska, iiihhh spännande och så roligt!
Idag pratade jag med min chef på Citymail och imorgon ska jag dit och säga upp mig skriftligen. 16år tillsammans har nu kommit till sin ände, det är vemodigt men samtidigt rätt för mig att gå vidare i livet. Jag har kämpat mig igenom många vintrar, i minusgrader, snö, regn m.m. "Posten måste ut" var slagordet.
 
Ikväll var jag på föräldramöte i Alicias klass plus parallellklassen, 6 föräldrar var vi totalt från två klasser... Inget ovanligt här. På onsdag är det dags för Henrys föräldramöte.
 
I veckan ska jag boka resa till Wales inför sommarens stundande bröllop, min lillebror Max ska gifta sig!
 
Hoppas ni får en fin vecka trots kylan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0