I-landsproblem

Annonserna duggar tätt för sjukskötersketjänster. De söker i princip folk till alla avdelningar på Huddinge sjukhus, både heltid o deltid, fast och vikariat. 

Man ska bara skriva var man helst vill arbeta. 

Nu har det kommit en annons på sommarvikarier till förlossningen/BB och det lockar så mycket!!

Ska jag söka på båda annonserna? Ska jag välja ett sommarvikariat på drömstället över en fast tjänst på en annan avdelning?

Ge mig input! 😊

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag har läst både brev och CV och tycker Du har fått med det väsentliga. Sök sommarvikariatet eftersom det är de områden Du helst vill arbeta inom. Fasta tjänster kommer det alltid att finnas i alla fall lång tid framöver.

2016-01-23 @ 17:41:36
Postat av: mamma

Jag har läst både brev och CV och tycker Du har fått med det väsentliga. Sök semestervikariatet eftersom det är inom de områden Du vill arbeta. Fasta tjänster kommer det alltid att finnas, ialla fall lång tid framöver.

2016-01-23 @ 17:48:45
Postat av: mamma

Jag har läst både brev och CV och Du har fått med allt viktigt och väsentligt. Sök semestervikariatet eftersom det är inom de områden Du vill arbeta. Fasta tjänster kommer alltid att finnas, i alla fall lång tid framöver.

2016-01-23 @ 18:28:52
Postat av: Stamp-E

skriv önskemål men att du tar vad som helst.. de fasta tjänsterna brukar oftast gå till dem med erfarenhet först, så sök allt.

Svar: Jag söker allt men enligt en av våra handledare på min nuvarande praktik så skriker dem efter sjuksköterskor o att det inte är något problem att få fast tjänst direkt 😄
Chetti

2016-01-25 @ 07:54:10
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingells

Vilket drömläge! Välj vikariatet 😃 Som sagt, fast jobb kan du ju lätt få sen!

Svar: Får se vad det blir för de ringde idag o talade in på telesvararen. De vill träffa mig för att höra mer om var jag vill jobba 😄
Chetti

2016-01-25 @ 23:36:29
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0