fredagkväll

Första arbetsveckan som sjuksköterska "på riktigt" är över. Det har gått bra överlag och jag känner att jag har koll på läget men mycket känslor upp och ner, både positivt och negativt.
När saker inte blir som det var tänkt... När två olika läkare på två olika dagar säger "bra jobbat" till en... När man känner sig otillräcklig... När man inte kan göra mer... När en uska säger att hon är glad att avdelningen fått en sådan bra sjuksköterska... kommunen... När en patient säger "tack för att du är så lugn"...
 
Jag är så nöjd och glad över mitt yrkesval! Att få jobba med människor, att få ta del av deras liv och vara där för dem när de är som mest sårbara, att få hålla en hand, klappa, krama om och trösta. Bara finnas där och lyssna. Helt fantastiskt! Vissa dagar är sjukt stressiga och vi räcker knappt till men mina arbetskamrater är så fina och ställer verkligen upp. De svarar på mina otaliga frågor, hjälper mig med praktiska saker om det behövs m.m.
 
 
 
 Nu är jag ledig i tre dagar wihoo. Vi ska bl.a. till ett nyöppnat nöjescenter som öppnat här i Norsborg, Exploria heter det, de har Europas största lekland och en Dinosariepark m.m. Senare kommer de få bowling och lasergame m.m.
 
Ha en skön helg gott folk
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0