Fredagkväll

Shit vilken vecka... Långa dagar på praktiken sedan har jag suttit ett par timmar varje kväll för att få klar hemtentan. T o m ikväll satt jag en timme men nu är den inlämnad. Jag är inte helnöjd men jag har gjort mitt bästa med den knappa tid vi haft. Denna kursen har varit intensiv utan paus... Nu tar V61 kursen uppehåll för mig, nu på måndag börjar en ny kurs för mig. V62, psykiatrisk praktikplacering i 5 veckor och jag ska vara på Skärholmens beroendemottagning.
V61 har jag två veckor kvar på som jag kommer göra efter V62 och det är 5 kliniska examinationer, ett seminarie och en salstenta på de två veckorna... Fattar inte hur vi ska hinna plugga och förbereda oss för detta då vi har praktik i 5 veckor till med hemtenta och allt annat som medföljer praktik. Jag är redan helt slut mentalt och fysiskt. Men jag får tänka en uppgift i taget och tänka på att detta är sista etappen.
 
Vi har inte firat Samuel så mycket idag då det varit skola, förskola och sådant men imorgon ställer vi till med 4-årskalas. Tre vänner till oss med familj kommer så vi blir inte så många, runt 15 totalt. Jag bjöd inga förskolekompisar.
 
 
Sista veckan på vårdcentralen var ganska bra. Jag har fått jobba lite mer självständigt vilket jag gillar men med handledarens stöd.
Min sista dag fick jag gå redan vid 12:00 och F kom av en slump och skulle hälsa på mig. Han ville se mig i mina arbetskläder men missade mig tyvärr... Men jag ringde honom och han kom tillbaka och så passade vi på och äta en riktigt stor och golunch
 
Varje gång vi ska hem så "gömmer sig" Samuel bakom en stolpe och det ser så roligt ut. Han tror att man inte ser honom hahahaha
 Jag skulle behövt åtminstone en dag raklång i soffan/sängen utan att göra ett dyft men helgen är full av kalas och storstädning/tvätt och annat som måste hinnas med. Jag försöker ta en timme varje kväll när barnen sover och bara njuter av tystnaden och av att sitta ner utan några måsten. F jobbar ju natt 6 av 7 dagar i veckan så jag är helt ensam med barnen på eftermiddagar/kvällar. Men F sköter lämning o hämtning av Samuel så det är skönt!
 
Utvecklingssamtal för Henry idag och det var bara lovord över hur duktig han är och hur bra han jobbar på i skolan! Han räcker alltid upp handen, gör vad han ska och så. Han ska bara lära sig simma ordentligt och just nu går de med skolan 10ggr. Han kan simma men han är lite stel och fryser lätt så det blir inte många meter. Så öva är det som gäller. Tänk var han mognat efter allt vi varit med om de senaste åren *stolt*
 
Önskar er alla en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0