it´s a done deal

Intervjun på kvinnokliniken gick bra men de erbjöd bara 24000kr och kunde inte ge mer. Jag berättade som det var. Jag har blivit erbjuden ett arbete med 26000kr men att jag helst av allt vill vara hos dem eftersom det är barnmorska jag vill bli. Men nej det gick inte... 
Jag blev både besviken, ledsen och förbannad men tackade så vänligt för tiden men att jag tyvärr måste tacka nej.
 
Idag ringde öron-näsa-hals och erbjöd mig tjänsten men även den tackade jag nej till. Vikariat över sommaren och 25000kr.
 
Så idag ringde jag R71 och tackade jag till tjänsten. Det är en allmän geriatrisk avdelning (alltså 65+ patienter med olika slags besvär), Heltidstjänst och fast anställning och lönen landade på 26000kr. Vill inte gapa efter för mycket för då kanske man förlorar hela stycket... Jag börjar den 13/6, måndagen efter examen och hon ska skicka hem anställningskontraktet som jag ska skriva på. Introduktionen är mellan 2-4 veckor och man blir anställd som uska tmed SSK lön tills legget kommit. 
Det känns bra! Jag tror det är en fördel att börja på högre ingångslön, efter ett tag kan man söka annat och förhandla om en ny lön på nya avdelningen. Min plan är ju att börja söka in på barnmorskeprogrammet från hösten 2017 så jag behöver egentligen bara en avdelning där jag blir mer erfaren som sjuksköterska. 
 
Jag ringde kardiologen och avbokade intervjun imorgon och det tyckte chefen på kardiologen var väldigt tråkigt. Hon sade att jag skulle höra av mig om jag ångrade mig. 
 
Så det känns bra! Jobb klart, mer än tre månader innan examen till en helt ok lön. Nu gäller det bara att klara av resterande skoluppgifter =D
 
Wihoooooooo

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja grattis till jobb.. hoppas du kommer trivas där... för det är ju viktigare än pengar....

2016-03-03 @ 21:13:15
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Stamp-E

ja grattis till jobb.. hoppas du kommer trivas där... för det är ju viktigare än pengar....

Svar: Det känns bra! 😊 svårt att veta var jag kommer trivas då jag aldrig jobbat på riktigt förr 😊
Men trivs jag inte så får jag väl söka annat eller stå ut tills jag kommer in på barnmorskeprogrammet.
Det är så viktigt att vi står upp mot cheferna som erbjuder skitlöner! Det e det enda sätter vi kan få upp lönerna på
Chetti

2016-03-03 @ 21:13:16
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0