Jobb, jobb, jobb

 
 
Fyra jobberbjudanden blev det till slut. Öron-näsa-hals mottagningen, geriatriken, kvinnokliniken och neonatalen. Ja, neonatalen ringde igår och ville ha mig... Jag sade att jag tackat ja till geriatriken och de erbjöd 26000kr "Nej det kan inte vi konkurrera med sade chefen" alltså 26000kr är inte ens en jättehög lön!
 
Jag hade älskat att arbeta på kvinnokliniken eller neonatalen men jag måste se om mitt eget hus. En kompis som är sjuksköterska sade att det bästa är att få en så hög ingångslön som möjligt och trivs jag inte så kan jag alltid byta efter ett tag och då har jag ju kvar min lön om det är inom samma landsting. Det lät smart och det är den strategin jag gått efter. Geriatriken där jag ska börja 13/6 är en avdelning för patienter 65+ och det kan nog vara bra att börja där. Mycket mediciner, mycket att se till hela människan och alla dess funktioner, både intag och uttag ska fungera =D Mycket planering, telefonsamtal och samordning med kommuner och vårdcentraler när patienten väl ska skrivas ut.
 
 
Anställningsavtalet kom idag så jag ska bara skriva på och skicka in!
 
Jag ska ju vidare en dag mot drömmålet barnmorska så kvinnokliniken och neo lär jag ha att göra med senare i min karriär men sålänge gör jag ett stopp här hos the oldies =D
 
Praktiken på beroendemottagningen är väldigt intressant. Intressanta människor och människoöden, man blir rörd när det går bra, ledsen när det inte går så bra. Livet är inte enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0