Måndag igen

Helgen har varit sjukt intensiv. Lördagen bestod av förberedelser inför kalaset, städa och fixa mat, duka m.m. Gästerna droppade in vid 15-16, inte så många gäster men trevliga sådana =D. Tre vänner till oss med familj, 2 kompisar till Samuel i samma ålder som lekte så fint ihop.
 
Vi bjöd på klassisk grillad kyckling, ris, grönsaker, sås och sausagerolls. På det blev det hembakade kakor och köpetårtor.
 
Samuel väntade otåligt på sina små gäster =D
 
Samuel verkade nöjd efter kalaset men idag insisterade han på att han bara är 3 år fortfarande och blev arg när vi sade att han nu är 4år hahahaha. Ålderskris redan!?
På kvällen dunsade vi ner i sängen och hade mellomys. Hejade på Oscar Zia för jag tyckte låten var så powerfull och något som verkligen grep tag i mig. Frans´ låt lät som en engelsk poplåt man hört förut och var faktiskt inget speciellt i mina öron...
 
Söndagen bestod av storstädning, tvätt, berget av disk efter kalaset, skrev ut nya papper och gick igenom inför nya kursen som började idag, tränade m.m. Hej utbrändhet! =(
Dygnet borde ha fler timmar helt enkelt!
 
Idag är nya kursen igång, psykiatrisk praktik och hela dagen var jag i skolan på introduktion och föreläsningar. Det var så tråkigt att sitta och lyssna på lärarna för jag var så trött och oengagerad kände jag. Vill bara gå klart skolan och börja jobba!!
 
Imorgon är första dagen på beroendemottagningen i Skärholmen. Patienterna de har hand om är människor som befinner sig i ett missbruk av till exempel alkohol, tabletter, heroin, hasch, amfetamin etc och som bli drogfria och få ett bättre liv. Det är en öppen mottagning som har öppet dagtid måndag-fredag så det blir inga kvällar och helger. Jag ska vara där i 5 veckor och detta är sista praktikplatsen för mig innan jag blir färdig sjuksköterska =D
Jag kommer att be om ledigt på fredag för vi har utvecklingssamtal för både Alicia och Samuel den dagen. Inga andra dagar passade bra, så jag får väl ta igen den dagen på praktiken en annan vecka.
 
Ha en fin vecka gott folk!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0