Looser

Jag känner mig som en looser när det gäller min vikt. Jag har gått upp så sjukt mycket sedan examen, jag avslöjar inte hur mycket då ni skulle tro att jag var tokig,,, Varför blir det såhär gång på gång, orkar inte hålla på med denna jojobantning.
När jag tränar och äter bra då känner jag mig oövervinnlig, mår toppen och känner att såhär vill jag leva för alltid. Sedan händer något och allt bara kastas ut genom fönstret, jag tränar inte (trots att jag gillar att träna) och äter en massa skit av bara farten. Helt plötsligt så har jag gått upp massor, inte ett par kilo alltså utan mycket mycket mer.
Jag skäms för att träffa gamla klasskamrater, gamla vänner och gamla arbetskolleger då jag blivit så tjock igen =( Jag vill helst bara krypa under täcket och inte träffa folk. En arbetskollega som inte sett mig sedan i somras sade när jag sade "jag har gått upp så mycket så nu måsta jag hålla igen med det goda" 
"Jag ville inte säga något, men du har väl gått upp ganska mycket sedan i somras?" Jag blev så ledsen men det är ju sant och allt är mitt fel!!
Jag gråter dagligen och känner mig så misslyckad! Varför kan jag inte hålla vikten?? Varför måste allt alltid gå överstyr?
 
Jaja, det är bara jag som kan göra något åt det! Vill inte ha medlidande men vill bara att folk ska veta att jag har ett matmissbruk som jag har svårt att hantera. Det är inte bara "ät inte bara" då hela kroppen och hjärnan skriker efter att äta gott. Hade jag haft ett normalt förhållande till mat så hade jag inte jojobantat utan hållit min vikt med god kost och träning.
 
Är bara så trött på det...
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

men vad gråter du för? gör inte det fan... visst, du kan förbanna dig lite själv, lite som när man röker, men inte mer, för du vet att du kan göra skillnad. det är bara det att det är så nice att äta det man vill när man vill äta det haha :D

Svar: Jag är bara så besviken och arg på mig själv! Det är ju underbart att kunna äta vad man vill när man vill, synd att vi går upp i vikt bara. Jag vet att allt hänger på mig! Hur tar jag mig ur denna onda cirkel?
Chetti

2016-11-14 @ 07:34:44
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: annaadidas

huvudsaken att du mår bra. och att dina värden är bra. Är du inte i "hälsofara" då är det inte så farligt. Men jag förstår dig precis!!!
Inte skysst av din kompis att nämna det för dig. för hon måste ändå ta hänsyn att man kan må dåligt av detta
styrke kramar till dig <3

Svar: Jag mår inte bra varken fysiskt (dålig kondis, andfådd när jag vara går en kort bit, svullen, ont i fötterna) eller psykiskt. Mina värden är inget jag kollar regelbundet men hoppas de är ok.
Jag är i hälsofara då jag återigen ligger på BMI fetma... 😩
Jag måste kämpa på och inte ge upp! Måste återigen hitta balansen, träna regelbundet och inte äta en massa onyttigt dagligen...
Chetti

2016-11-15 @ 18:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0