Fullt upp

Livet är smått hektiskt för tillfället med jobb och hem och allt. Jobbehelgen gick någorlunda bra tycker jag.
 
Idag är jag ledig och Samuel hade tid hos ortopisten för att kolla synen. Det gick ok men han tröttnar efter en stund då hon utförde massor av olika tester. Så vi ska komma tillbaka om två månader för ett nytt syntest. Jag har Samuel hemma idag men han är ju helstirrig så vi ska snart bege oss ut så han får springa av sig.
 
Idag har jag kollat upp regler för tjänstledighet, vilka skolor i Stockholm som har barnmorskeprogrammet (KI Solna och Sophiahemmet), antagningskriterier m.m. Jag ska öven ringa till förlossningen en dag och be om att få hospitera! Iiiiiihhh spännande!
Som det ser ut nu så söker jag tjänstledighet inför nästa höst och söker då in till barnmorskeprogrammet. Chanserna är små att jag kommer in i höst eftersom jag inte ens jobbat ett år till mitten av april (sista ansökningsdagen) men jag testar och ser. Annars söker jag igen och igen hahaha. 
 
Jobbar onsdag-fredag och ledig i helgen 😄.
 
Måste bara säga att jag älskar mitt yrke trots dagar med kaos, oregelbundna tider och kass lön. Det är något speciellt att ta på sig arbetskläderna och gå in på avdelningen. Det är något speciellt att trösta och lindra människor, att få vara deras stöd i deras utsatta situation. Vi ger så mycket av oss själva men vi får ofta så mycket tillbaka. Jag är så otroligt glad och stolt över mig själv att jag vågade att ta steget! 
 
ha en fin vecka gullisar

Kommentarer
Postat av: annaadidas

spännande, hoppas du kommer in :-)

2016-09-23 @ 13:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0