Kryssning och shopping

 
 
Kryssningen var ok men tyvärr var det inga barnaktiviteter alls utan vi råkade ut för en vin och champagnemässakryssning... Nästa gång åker vi på ett lov för då har de massor av barnaktiviteter.
 
 
Idag, måndag, var jag ledig så det var skönt. Powerwalk på morgonen, sedan lite shopping och sist en lunchträff med en fd. Klasskompis från sjuksköteskeskolan (Marika). Superkul att träffas!
 
ikväll var jag på ett långt föräldramöte i Henrys skola med ovanligt många föräldrar. De ska börja med två nya förebyggande projekt mot droger och våld vilket är välbehövligt i våra kära kommun. Det gäller att förbereda och ta tag i saker och ting innan barnen börjar droga/slåss m.m. Mycket intressant!
 
 overall till Samuel, 900kr på KappAhl, bästa overallen och jag fick 25% rabatt på priset!
 
 
Vinterskor till Samuel, 500kr på Skopunkten men fick 25kr rabatt och kommer få 50% rabatt på Henrys vinterskor om vi köper dem inom 30 dagar.
 
Tidigt att köpa vinterkläder?! Jag delar upp barnen, tar ett barn per månad då det är ganska mycket pengar totalt som läggs på vinterkläder på barnen. Sedan går Kaxs vinteroveraller åt som smör i solsken, gäller att vara ute i god tid. 
 
Nu jobbar jag tisdag-torsdag, ledig fredag och jobbar lördag och söndag. 
 
Nu är båda mina favoritprogram igång, både Idol och Paradise Hotel! Nu väntar jag bara in Empire 😄 
 
Ha en fortsatt skön höstvecka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0