April 2017

Har inte haft egentid med barnen på flera månader på grund av att jag helt enkelt inte haft orken. Vintern har varit tuff för mig rent mentalt, har inte mått bra och känt mig stressad både på jobb och hemma. Jag har alltid jobbat heltid men att jobba måndag-fredag dagtid som jag gjort i 16 år jämfört med hur jag jobbar idag med kvällspass, dagspass och helger är något helt annat. Det är svårt att hitta rutiner, svårt att planera och man är så mycket tröttare fysiskt och mentalt. Förr jobbade jag med post som inte gör så mycket väsen av sig och nu jobbar jag med sjuka människor och glöm inte deras oroliga anhöriga. Det är tuffare på ens psyke att jobba med människor och ge så mycket av sig själv. Ofta har jag den känslan att jag inte hunnit sitta ned och prata ordentligt med patienterna och att jag inte hunnit med allt.  Har jag glömt något? tänker jag ofta. 20 bollar i luften samtidigt och spindeln i nätet, att arbeta som sjuksköterska är inte ett lätt yrke. Men trots allt så älskar jag mitt yrke och jag har bästa arbetskamraterna.
 
I alla fall nu börjar mitt mående bli bättre och denna månad har jag redan haft mamma-Alicia dag då vi shoppade loss och åt mat ute och i tisdags var jag ute ensam med Henry. Vi köpte ett PS spel, åt mat ute och gick på bio och såg Babybossen. Vi hade det mysigt och det märks att de uppskattar ensamtid med morsan.
 
Jag ska ta ut Samuel nästa vecka och så får väl jag och Felix ha lite egentid en dag också.
 

Babybossen var helt ok, ingen fan av barnfilmer men jag somnade i alla fall inte hahaha. Mycket fantasifull film i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0