Långfredag

Jag är ledig fredag-söndag så det är lide nice!
 
Hyperaktiva jag är igång igen. Som Felix sade "nu är du ledig i tre dagar istället för att ta det lugnt så måste du hitta på saker att göra hela tiden". Så idag har jag målat lite dörrar i hallen, en vägg i hallen och en tavelram. Sedan har vi varit på Trademax i Danderyd och tittat på soffor. Vi köpte en bäddsoffa och fick 20% rabatt så den kostade bara 7500kr och sedan köpte vi 4 nackkuddar till för 2000kr. Vi ska hämta den i helgen, äntligen åker den 12-år gamla utslitna och nerpissade skinnsoffan ut :D
Tanken är att bäddsoffan ska bli min och Felix säng och vi ska flytta in i vardagsrummet och ha det som vårt sovrum/vardagsrum, Samuel ska flytta in i Alicias rum och Alicia ska flytta in i vårt sovrum. På det viset får alla barnen varsitt rum och det får vara så ett par år framåt, antingen tills vi flyttar till större eller tills Alicia flyttar hemifrån.
 
Vi ska byta ut lite möbler och så pö om pö, vi har en del trasiga möbler som vi inte haft pengar till att byta ut mot nytt men nu med två inkomster blir det lite enklare.
 
På toaletterna har jag också målat för ett par veckor sedan, fönsterlister och så. Satt upp dekorationer på toaletterna och kaklet i badrummet.
 
Tog en powerwalk nu ikväll, nollgradigt och snöade men det var en härlig kvällspromenad.
 
Påskpyntat gjorde vi förra veckan och imorgon kommer Anna hit med barnen så ska vi fira påsk ihop.
 
 
Glad Påsk på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Ingells

Vad duktig du är! Det flyter i blodet 😄👍🏻

Svar: Duktig eller hypomanisk är frågan 😄
Chetti

2017-04-18 @ 14:44:06
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0