Så trött

Jag har varit så trött denna veckan, trots tillräckligt med sömn. Så trött att jag somnade på bussen hem från praktiken, sover ofta en stund efter jobbet. Vet inte vad som är fel, brukar aldrig vara så trött... Jag fryser också väldigt mycket. Det kanske bara är den mentala påfrestningen av att praktisera, det kalla och tråkiga vädret och mörkret? Jag vet inte men väldigt jobbigt med denna trötthet. Det påverkar liksom lusten till allt, känner mig lite nere också och varje sak jag gör känner jag motstånd till.
 
 
Jag praktiserade måndag-torsdag på BB på Huddinge sjukhus och det var ganska lugnt tempo, lite småtråkigt emellanåt. Men jag fick vara lite mer självgående och gå in till familjerna och så. Hjälpte till med amning, väga och vissa undersökningar. Fick byta bajsblöja på en nyfödd bebis =). Gulligt men skönt att kunna lämna tillbaka bebisarna efteråt. Hade aldrig velat börja om på nytt igen!!!
Drömde inatt att jag var gravid och skulle föda men det gick inte bra att krysta så de ville att jag skulle genomgå kejsarsnitt och jag bara vägrade och åkte hem. Väl hemma så gled barnet ut efter någon timme hahaha
Idag har jag varit hemma och skrivit på mina skoluppgifter, en gick ganska snabbt att skriva medan den andra är väldigt märklig. Förstår inte riktigt vad on vill med uppgiften men jag kommer tolka den som jag tycker och sedan får jag väl revidera i värsta fall. Hela klassen tycker den är svår att förstå.
 
 
 
I helgen ska vi träffa Anna och Wallace för lördagsmys, lussebullar ska bakas, julklappar ska planeras/beställas, inbjudningskort till Henrys kalas måste skrivas. Sedan ska jag vila upp mig, hjärnan är igång konstant...
 
 Trevlig helg på er! Idolfinal ikväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0