Det går framåt

 
 
Nu är vetenskaplig metod över wihooo
Jag har bara varit i skolan i tisdags denna vecka då vi hade vårt obligatoriska seminarium då vår grupp skulle redovisa vår artikelgranskning och det gick jättebra!
 
I måndags var jag hemma och förberedde inför vår redovisning på tisdagen, fixade till mina "powerpointslides" och läste igenom alla 4 artiklar som skulle redovisas under tisdagen.
Onsdag och torsdag har jag gjort min individuella studieuppgift vilket var att vi själva skulle granska en artikel och det gick bra. Mitt problem är som vanligt att jag skriver alldeles för mycket så att jag sedan får dra ner på text och ändra om men jag fick till det till slut.
Idag, fredag, "skolkade" jag typ, inget obligatoriskt men det var en disputation som vi var inbjudna till i skolan men jag kände inte alls för att gå. Disputationer kan jag gå på en annan dag om jag vill, KI håller liksom i flera disputationer varje år. Dessutom så är Samuel sjuk, förkyld, så han har varit hemma torsdag och fredag. Så idag passade jag på att sitta och göra listor, jag och mina listor hahaha. Julbak, Henrys kalas, julen, plugget, jobb/ledighet nästa sommar och andra mål som jag har 2018. Älskar att planera och det släpper lite av pressen och stressen när jag har en plan. Sedan har jag slötittat på olika tvprogram =)
 
 
Jag har varit i kontakt med mina praktikplatser nu i veckan och om en dryg vecka så ska jag ut i verkligheten igen och det ska bli såååå kul!!
 
Nästa vecka kör vi igång Moment 1 och 2 vilka kommer vara integrerade med varandra och kommer att pågå till 12/1-2018 då termin 1 är över, what??!!. Det kommer bli väldigt kul med både praktik och många spännande föreläsningar och seminarier. Gynekologisk och sexuell hälsa samt introduktion till förlossningsvård heter momenten.
 
I veckan hämtade vi Samuels nya glasögon och de sitter som en smäck!
 
 
I helgen blir det simträning för Henry, Henry ska plugga inför prov på måndag, jag ska förbereda mig inför måndag med att skriva ut alla studieuppgifter, schemat och så, vi ska baka lite inför Henrys kalas och så ska Anna, Wallace och Gabriel komma och hälsa på =)
Och så ska jag kolla på film såklart, min lilla tillflyktsort i mitt annars så hektiska liv!
 
Önskar er alla en trevlig helg!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0