Påsken

Vi har haft en sådan lugn och fin Påsk!

Barnens kusin E har varit hos oss och han och Henry har varit på upptåg varje dag. Sinhall, Bounce och två dagar på Inferno vilket är som ett stort gamingställe, tänk er LAN. En dag var vi ute allihopa och då bjöds vi på mat av E 😊

(null)
(null)
Idag när han skulle hem så körde jag honom till tåget. Och jag missade avfarten då vi pratade och närmsta avfart var typ 1 mil bort. Jag fick psykbryt och trots att jag gjorde mitt bästa så missade han tåget med ett par minuter!!
Jag som under dessa 19år som 08:a aldrig nånsin missat tåget eller fått våra gäster att missa tåget... Pinsamt hahaha
Alla senare tåg var fullbokade... som tur var så fanns det en massa SJ personal på plats för tågen mellan Stockholm och Södertälje hade ersatts av bussar. Så där var massor av folk.
Jag berättade för en kvinna om vårt dilemma och hon ringde upp till personalen på tåget och fixade en plats åt honom på nästa tåg! Så himla sjyst och vilken tur i oturen vi hade.
Nu sitter han på tåget hem och det känns lika tomt som alltid när släkten åker hem 😢

(null)

E köpte lördagsmys till oss och vi åt tills vi mådde illa hahaha. 

Jag har verkligen kunnat koppla av och vila i Påsk. Nu är mina batterier laddade. Imorgon börjar min nya praktik på Mödravårdcentralen i Tullinge. Nervöst och pirrigt men det ska bli riktigt roligt att få träna på alla moment.

Önskar er en hörlig vecka!!


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

japp tack för att ni hade honom.

japp det löste sig dom tur var.

Svar: 😊
Chetti

2018-04-03 @ 06:56:51
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0