Praktikvecka 3 igång

Helgen var intensiv vilket mina helger brukar bli. Veckohandling, hälsa på vänner, träning, diskberg, enormt berg av tvätt, tentaplugg och storstädning... Slappade någon timme fredag och lördagkväll men det var väl allt. Rena kläder och rent hus är väldigt skönt att ha den timmen det varar...
 
Idag körde praktikvecka 3 igång, gravidkontroller, cellprov och spiralinsättning stod på schemat. Imorgon blir en förhoppningsvis rolig dag på praktiken med föräldrautbildning där jag ska hålla i vissa delar, spiralinsättning, uttag och insättning av p-stav och öppen mottagning i ett par timmar. Hoppas på mycket preventivmedel!
 
 
 
Det finns fördelar med MVC som till exempel att man bara jobbar vardagar, ledig alla helger och röda dagar, högre lön, man får bestämma mycket över sitt eget schema, tid till både fika och lunch och det bästa av allt ett eget kontor med sitt namn utanför dörren, egen dator och rummet får man möblera och dekorera lite som man vill.
Men det finns fördelar med förlossningen också, det akuta och de fantastiska ögonblicken när barnen föds, att få vara ledig mitt i veckan vilket är riktigt skönt!
 
Jag kommer att jobba på förlossningen i flera år, sedan när jag är äldre så kommer jag troligen söka mig till MVC och få en lugnare tillvaro. Vi får se hur det blir men det är tanken.
 
 
 
På onsdag ska jag ju på infomöte och intervju angående att få resten av utbildningen betald = lön varje månad och jobb efter examen. Ska gå dit och så får vi se vad de säger och om jag hoppar på det om jag får chansen.
 
Ni får ha en fin vecka i det underbara och efterlängtade vårvädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0