Praktikvecka 3 kom och gick

Jag var på praktiken 4 dagar denna vecka. Jag har gjort ungefär samma saker som jag gjort de andra veckorna men fått öva mer på att ta ut och sätta in spiraler, ta cellprover, prata preventivmedel. Lyssna på fosterljud, klämma på magar och mäta magar. Blodtryck, järnvärde, glukos och urinprover. 
Träffade en familj på en efterkontroll som jag varit med och förlöst! Fantastiskt kul!!
(null)

(null)

I onsdags var jag på info och intervju om utbildningstjänst, få resten av utbildningen betald. Det kändes bra och ifall man får tjänsten så börjar den 1/6 och man ska jobba på BB som sjuksköterska över sommaren.
Pratade med min nuvarande chef som sade att det var ok för henne att sluta innan sommaren (förkortad uppsägningstid). Så vi får se om jag får tjänsten, tvära kast blir det isåfall.

Jag har ju fått beviljad föräldrapenning vecka 29-32 och hoppas det isåfall även gäller på BB. 4 veckors ledighet måste jag ha, är helt slut redan nu...
(null)
(null)

(null)
Idag hade vi sommarvärme, 23grader så efter praktiken drog jag ut och lekte med Samuel.

I helgen ska Alicia till läkare för lite provsvar, sedan blir det shopping av byxor till unga damen, hämta Samuels glasögon som lagats då han bröt de i 2 delar... måste kolla på Malmöresor till sommaren, priser och datum och så, eventuellt bokar jag redan nu.

Söndagen kommer gå åt till tentaplugg.

(null)


Trevlig helg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0