Praktivecka 2 är över

Det har varit en vecka med mycket lärande. Tagit en massa cellprover, klämt på en massa magar, mätt en massa magar, lyssnat på fosterljud, pratat preventivmedel m.m.
12 prevbesök är jag uppe i nu, så minst 48 kvinnor till på 5 veckor. Blir tight men hoppas på att det ska gå bra. 

Har fått vara med på en föräldrautbildning idag och på tisdag så ska jag vara med på ännu en men då är det meningen att jag ska vara aktiv tillsammans med handledarna. En av våra skoluppgifter är att vara aktiv i en föräldrautbildning och sedan prata om det i skolan. Hur det gick och så. Nervöst, spännande och lärorikt. 
(null)

I veckan var vi en dag i skolan och fick öva oss på samtalsteknik, Motiverande Samtal. Vi filmades och fick sedan titta på det... vi spelade barnmorska och student. Det gick hyfsat bra ändå. 

Är så slut; praktiken, pluggandet, barn, träning och hem tar all min energi. Tycker nästan denna kurs är jobbigare än förlossningskursen när det gäller återhämtning, underligt va?!


(null)

Fick ovanstående mail igår. Jag ska få komma på informationsmöte och intervju på onsdag. Jag har ju ansökt om att få studielön resterande studietid och nu är jag en av de utvalda. Men har en massa frågor som villkor? När börjar utbildningstjänsten? Lön under studierna? Lön efteråt? Måste jag jobba där i sommar? 
Jag har ju redan fått en tjänst på Huddinge förlossning. Och jag ska ju jobba på mitt vanliga jobb i sommar. 

Hade dock varit riktigt skönt med lön resten av studietiden hmmmm

I helgen måste jag vila, tentaplugga och städa. Är sliten men försöker tänka en dag i taget!

Trevlig helg på er!!


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

trevlig helg, kötta po,

Svar: Jag köttar på så mycket jag kan, raka in i kaklet...
Chetti

2018-04-14 @ 11:02:02
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0