Semestern lider mot sitt slut

Jag har inte gjort många knop i veckan. Vilat, kollat serier och bara tagit dagen som den kommer. 
Jag började se en ny serie

(null)

Who is America med Sacha Baron Cohen. Alla känslor på en och samma gång, humoristisk, avskyvärd och väldigt viktig. Människan är sjuk. 
Se den!

Två dagar kvar till skolan drar igång på allvar igen. Först ut är 2 månaders examensarbete. Vi ska ju göra en kvalitativ intervjustudie och vi började ragga informanter tidigare i sommar. Vi ska intervjua barnmorskor i Sthlmsområdet som genomgått ett mentorprogram 10 stycken fick vi ihop varav en måste exkluderas men förhoppningsvis genomför vi 9 intervjuer nu i september.
Dessa ska sedan transkriberas vilket är ett enormt arbete bara det och sedan ska resultatet analyseras med en kvalitativ innehålls analys. 

Mycket arbete framför oss men det ska också bli riktigt roligt! Arbetet känns viktigt och många är intresserade av resultatet. Ingen press hahaha

Vet inte vad vi gör i helgen men jag måste förbereda mig inför skolan, läsa igenom innehållet i nästa kurs och så.  (null)
Idag åt vi fredagstacos, äkta svensk kultur 🤗

Imorgon är det vägningsdags och samningen ska fram. Mitt mål var att hålla vikten i sommar men det har jag inte klarat tyvärr. Varje dag börjar bra men slutar tyvärr ofta i kaos. Återkommer med resultatet imorgon. 
Tränar gör jag och det känns riktigt bra!

(null)
Trevlig helg you people

Ps. Snart klar med säsong 5 av OITNB. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0