Veckan rullar på

Praktiken i måndags natt gick bra och jag fick vara med på ännu en förlossning. Kvinnan födde med vidöppen pannbjudning vilket är annorlunda. jag är nu uppe i 32 förlossningar och 63 passningar och har 18 pass kvar på förlossningen så vi får se hur det går. 

Vi (läs jag, barnen gav snabbt upp) har bakat pepparkakor i veckan. Mysigt tycker jag i alla fall

(null)

(null)
(null)

Tisdag och onsdag pluggade jag inför den kliniska examinationen som vi hade i torsdags. Vi examinerades i sätesförlossning, sugklocka och skulderdystoci. Och det gick strålande och jag blev godkänd puh 😅

(null)


Igår eftermiddag satte jag igång och plugga inför salstentan som vi har den 17/12. Idag har jag också pluggat hela dagen. Jag är rätt mör och trött på pluggandet men kämpar på en dag i taget. 

Bara tränat 2ggr i veckan och kommer ha svårt att hinna träna nästa vecka pga praktik/plugg men jag försöker. Annars har jag nu tränat regelbundet hela 11 månader wihooo  (null)
Maten går det sådär med, går inte upp direkt men inte heller ner. Men tänkte att bara hålla vikten är en stor framgång för mig! Kanske sätter igång lite hårdare nästa år för att gå ner de sista kilona eller så stannar jag bara på min nuvarande vikt. Får se! 

Jag jobbar natt hela helgen så jag går på 21:00 ikväll och går av 7:30 måndagmorgon. Men kommer självklart hem och sover/myser med familjen emellan passen. Jag missar tyvärr Idolfinalen buhu... men jag ska se reprisen imorgon när jag vaknat. Tycker båda är värdiga vinnare men tror Kadiatou vinner ikväll. Sebastian kommer ändå lyckas med bravur och har en skinande karriär framför sig! 

Ni får ha en härlig helg både ni som är lediga och ni som jobbar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0