Jag överlevde

Tre jobbnätter avklarade. Var supertrött första natten, mindre trött andra och helt ok sista natten.
Sov bara 4 timmar efter jag kom hem idag för att kunna somna ikväll. 
Man är liksom i en twilightzon när man jobbar natt, vet knappt vad som är morgon, kväll och natt. Verkligen speciella de där nattjobbarna. 
Men det är inget för mig, man blir liksom konstig i huvudet och jag gillar att vara klar i skallen speciellt när man har hand om patienter.

I helgen var jag med om tre födslar men ingen inatt, vi hade två på gång men de hann tyvärr inte föda innan vi gick hem...

Så hittills efter 4 pass har jag 4 födslar och 7 passningar, helt ok! Är glad om jag är med om en förlossning i genomsnitt/pass. 

(null)
Bild efter tre dagar natt

(null)
Bild innan första natten

(null)
Bild i slutet av första natten haha

Fantastiskt roligt och tiden verkligen flyger fram under passen. Matpaus blir ofta förskjuten och ofta att man kastar i sig maten. Jag lär mig bara mer och mer för varje dag, blir lite mer självständig varje dag. Jättebra handledare, både dag och natt! Jag vill ju helst vara oberoende av handledare, avskyr att vara en "svans" men förstår samtidigt att det är så mycket ansvar och så mycket vi studenter inte klarar själva än. 

Har varit ledig idag och gick på Öppet Hus i den skola vi sökt till Samuel till hösten. Tänk att min lille kille ska börja skolan!! 

Ha en fin vecka gott folk och kriga på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0