Tillbaka i 08-land

Sista dagen i Malmö var vi ute och åt i Svågertorp med min bror Stamp-E med familj och Ingells. Sedan åkte vi hem till Stamp-E och hade lördagsmys. Min lillebror med son kom dit samt lilla mamma. Där fortsatte vi frossa i godis, lala och chips =)
 
 
 
På söndagen åkte vi hem igen, resan gick bra och alla barnen var hyfsat snälla (tror alla tyckte det var skönt att komma hem igen, borta bra men hemma bäst). Nyårsafton spenderas hemma, ensamma men det var nog så mysigt. F åkte och handlade indisk mat till oss och McDonalds till barnen. Supergott var det!
Sedan slappade jag i vår bäddsoffa, tittade på film och försökte pressa i mig rester av allt gottegott vi hade hemma. F gick ut med killarna och kollade på fyrverkerierna medan jag kollade genom fönstret som vanligt =D
Idag började allvaret för mig igen, jag satt och jobbade med vårt grupparbete som ska lämnas in denna veckan. Känns helt ok att vardagen redan är igång för mig, det jobbiga är att barnen är lediga en dryg vecka till och jag måste plugga till salstentan med dem hemma...
2018 är här och för 11156135165125613566 gången ska jag försöka ge mig på ett lättare och hälsosammare liv. Vägningen imorse var ju inte så rolig men inte helt chockerande heller då jag känner hur kläderna spänner och hur otymplig jag är. Jag ska ta en dag i taget och kämpa ända in i kaklet. Jag invigde vårt grymma löpband nu ikväll med 30 minuters powerwalk och 5 minuters löpning, kändes väldigt bra!
Nu kör vi alla som kämpar därute!! (Jag kanske jinxar hela skiten nu eller så gör detta att jag kämpar på hårdare?!
 
2018 nu kör vi!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0