Praktikvecka 5 är förbi

Veckorna springer förbi. Jag var på praktiken måndag-onsdag och vi hade mittbedömning i tisdags. Båda mina handledare var med och en representant från KI. Det gick jättebra! Jag når alla skolans mål och det känns ju bra. Jag har nu kommit upp i 53 preventivmedelsbesök och med två veckor kvar på praktiken så känns det som om målet på minst 60 besök kommer uppnås. Det innebär att praktiken kommer skriva på en blankett som jag senare ska skicka in i termin 3 tillsammans med mitt examensbevis för att få förskrivningsrätt för preventivmedel =)
 
Torsdag och fredag har jag tentapluggat inför måndagens tenta i komplicerad graviditet. Det jobbiga är att alla barnen varit lediga så det är inte så lätt att plugga med allt springande, skrikande, sjungande m.m....
 
I onsdags var vi på Gröna Lund, jag, Henry och Samuel samt en kompis med barn och såg Kaliffa. Helt fantastiskt bra!! Jag skriver ett helt eget inlägg om det!!
 
Imorgon lördag ska jag bara njuta av vädret och av att vara ledig. På söndag måste jag tyvärr tentaplugga hela dagen... Jag kan ju säga att orken och motivationen tryter väldigt mycket nu på sluttampen av denna termin. Om tre veckor tar jag sommaruppehåll från skolan =)
Har inte fått något kontrakt, schema eller något än från mitt nya jobb... Hoppas det kommer nästa vecka. Uppsägningsbrevet från mitt nuvarande jobb har kommit i alla fall.
 
Ha en fin helg gott folk!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0