Sista veckan på termin 2

Då var sista veckan på Termin 2 igång. Idag var jag i skolan och vi skulle redovisa en uppgift vi gjort under praktiken. Uppgiften om att hålla i en Föräldrautbildning. Det gick bra, inget komplicerat.
 
Sedan träffade vi vår handledare i examensarbetet som verkligen tror på vår idé. Vi gick igenom lite frågor vi hade och hon gav oss råd och tips på vad vi ska börja med. Vi ska sitta hemma själva imorgon och läsa på lite om olika analysmetoder och skicka lite mail för att försöka ragga informanter och få reda på mer fakta/information om mentorsprogrammet. Hon verkar rak, ärlig och strukturerad. Vi är väldigt nöjda efter dagens möte och vi båda är taggade inför att starta på riktigt.
 
Imorgon ska jag och F ha lite egentid, ut och äta lunch och så. Det var längesedan vi gjorde det så nu passar vi på när det är lite lugnare för mig i skolan och innan sommaren drar igång på riktigt.
 
På onsdag är vi i skolan för att få reda på lite mer om projektplanen som ska in redan första veckan på Termin3. Sedan ska vi sitta lite med examensarbetet. Vi är troligen lediga torsdag/fredag eventuellt att vi jobbar på egen hand hemifrån. Min syster Ingells och hennes gubbe kommer nämligen hit på onsdagkväll och stannar över helgen så det hade varit kul att få umgås med dem ordentligt.
 
På torsdag ska vi till urologen med Samuel, de ska kontrollera hur han kissar och så. Det är en uppföljning efter operationen han gjorde 2013 pga sin hypospadi.
 
Inget kontrakt eller schema från nya jobbet än och jag börjar på måndag. Hoppas verkligen det dyker upp snarast! Får maila de ikväll igen.
 
Ha en fin vecka! Njut av sommarvärmen, vet inte hur länge den håller i sig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0