Viktuppdatering

(null)
Fram till idag ser det ut såhär! Bilderna går alltså från höger till vänster hahaha och hoppas de inte byter håll om några månader...

-21kg sedan 1/1-2018
BMI 26 just nu
4kg övervikt kvar
8kg kvar till mitt slutmål

Nu kämpar jag vidare!! Framåt och nedåt 👏🏽💪🤩💪


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

bra jobbat :)

Svar: Tack!! =)
Chetti

2018-05-13 @ 06:56:19
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Oj hittade dig via googling, är på samma resa själv. Vad har du ändrat i din livsstil, hur äter du en vanlig dag och på helgen? Grymt bra resultat, snacka om disciplin!

Svar: Hej!Jag dricker 4 VLCD Nutrilett pulverpåsar/dag och äter en måltid mat på runt 500kcal/dag 4 dagar i veckan. 2 dagar i veckan kör jag 5 VLCD Nutrilett pulverpåsar. På lördagar äter jag precis vad, hur och när jag vill, inget pulver och inget räknande av kalorier.Jag tränar 5 dagar/vecka löpband, powerwalks och Biggest Looser träningsskiva framför tv:n.

När jag nått mitt mål ska jag trappa upp med mat, räkna kalorier och fortsätta träna. Funderar på att börja med crossfit/styrketräning också. Fortsätta väga mig en gång i veckan.

Jag ska försöka göra allt för att inte gå upp igen! Har en tendens att gå upp allt och lite till efter ett par månader... Och det beror inte på Nutrilett eller så utan jag har bantat på alla möjliga sätt inklusive mat, kalorier, viktväktarna m.m.

Lycka till på resan!!
Chetti

2018-05-14 @ 20:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0