Opponeringen

Ja, det var en rejäl kalldusch. Opponenterna sade helt okej saker men det var för lite frågor av typen "Hur tänkte ni där?"

Examinatorn ställde frågan man fruktar "tycker ni att ert resultat svarar på ert syfte?" För enligt henne hade vi svarat på mer än vad vårt syfte säger... "Har ni verkligen gjort en induktiv tematisk analys för ert resultat är snarlikt era intervjufrågor" 
Ja, där och då kändes det tungt och jobbigt...

Vi fick sedan en lista med 14 punkter som hon tyckte vi skulle fixa. Vi pratade med vår handledare om vissa av dem. 

Igår satt vi halva dagen och idag hela dagen och reviderade allt som vi ansåg borde fixas och sedan skickade vi in det. Jag är inte övertygad att vi får godkänt nu heller då hon var sjukt noggrann och hård. Vårt syfte tycker vi nu är breddat så det täcker hela resultatet. 

Just nu lyder syftet: "Belysa barnmorskors erfarenheter av att ha deltagit i ett mentorprogram på någon av Stockholms förlossningskliniker samt identifiera utvecklingsmöjligheter"  

Vi har liksom inte tid att sitta och revidera detta så mycket mer då sista kursen på Barnmorskeprogrammet börjar på måndag och det kommer vara full rulle med praktik, tentor och annat.  Så ifall det blir fortsatta revideringar hoppas jag de inte är alltför komplexa. 

Igår presenterade vi vår uppsats för klassen och vissa lärare. Då sade en lärare att vi ska få komma och presentera vår studie för Stockholms Barnmorskesällskap! Vilken ära och det känns som vårt arbete verkligen kommer kunna användas kliniskt. När den är klar och godkänd kommer vi skicka den till cheferna på alla förlossningskliniker. 

Verkligen skönt med helg och jag ska sova ut. Tänkte skriva ta det lugnt men det gör jag ändå aldrig fastän jag borde. 

Jag har bara ett avsnitt kvar på AHS Hotel och jag måste säga att detta är den absolut bästa säsongen! Fantastisk, mystisk, spöken, vampyrer, blid, mord och Lady Gaga, vad mer kan man begära?!

Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0