Sista veckan på näst sista kursen!

Livet går i 180 just nu, känner hur det börjar bli lite övermäktigt och skulle bara vilja ligga raklång på soffan i några dagar... Det var nästan lite skönt att åka till skolan idag och andas ut. 

Idag var vi publik på två opponeringar samt opponerade på ett arbete. Det gick bra att opponera, det var lite roligt faktiskt 😊. 

På onsdag mellan 9-10 ska två klasskamrater opponera på vårt arbete. Känner mig lite nervös, vi är såklart nöjda med arbetet men vad tycker opponenterna och examinatorn?! 🤔🤔

(null)

Alltså wow, sett 4 avsnitt av femte säsongen av AHS. Denna säsong verkar vara riktigt grym 😍🤩

Ha en fin vecka

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

no rest for the wicked...

hoppas opponeringen går bra.. det som gjorde mig sjukt besviken på vår opponering var att det inte las någon fokus alls på våra intervjupersoner och det vi hade fått fram.. vi hade sjuukt många långa intervjuer (den längsta var nästan 6 timmar!)

det de bara kved om var att vi hade blandat olika fotnot-system och lite om våra rubriker och sånt shit..

det är synd att det är så mycket fokus på "icke-viktigt" när man gör arbeten som handlar om intervjuer med människor och deras upplevelser..

det som gjorde mig mest lack var att de som fick bäst resultat i klassen var några som bara hade analyserat några andra arbeten??? que pasa...

så ni har gjort bra oavsett vad dom andra tycker, ni gjorde ett riktigt arbete med intervjuer och sånt shit... det är det som räknas när dagen är slut..

peace and love jah man rastafari

Svar: Opponeringen gick sådär... Examinatorn var imponerad över vårt arbete men vi fick en lista med mindre och större revideringar. Hon var väldigt hård men jag antar att arbetet blir ännu bättre nu?!
Chetti

2018-11-06 @ 07:35:51
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0