TGIF

Praktiserat tre nätter denna veckan och varit med på tre förlossningar. I måndagsnatt blev det ett akutsnitt pga disproportion mellan bäcken och barn. I tisdags natt kom det inte in en enda patient på hela natten... Jag var frustrerad och irriterad, en förlossning på 4 nätter... men i onsdags natt var det full rulle och jag förlöste två barn helt själv med handledaren i bakgrunden. Kändes så bra och en verklig boost för självförtroendet. Verkligen en helt fantastisk upplevelse!
Patienterna är ofta väldigt tacksamma men då brukar jag alltid säga att det är vi som ska tacka för att vi fick vara med  under deras förlossning och att det är de som gjorde hela jobbet! 

(null)
(null)
Halva torsdagen och idag har jag varit hemma och pluggat inför seminarier som vi har på måndag. Och pluggat lite inför vår kliniska examination nästa torsdag. 

Igår kom de glädjande nyheterna att vår magisteruppsats är godkänd! 

(null)
Känns så befriande och härligt! 

I helgen är jag ledig så vi ska julpynta, och sedan ska jag plugga lite på söndag, träna, kolla på serier och film, städa och en massa andra småärenden som hänger efter...

Ni får ha en härlig helg! 


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött att vara av med det möget nu

trevlig helg

Svar: Yes men det är inget mög hahaha! Många är intresserade av att ta del av den 😊
Chetti

2018-12-01 @ 08:00:58
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Vad händer om du inte kommer upp till hundra förlossningar?

Svar: 50 förlossningar och 50 kvinnor man haft ansvar för på något sätt. Det står inget om antal förlossningar/passningar i bedömningsformuläret faktiskt så det är ett mål men inget krav. Det viktiga är att man självständigt kan ha ansvar för kvinna, partner och barn under en förlossning, vet när man måste göra något alltså vid komplikationer och så.
Chetti

2018-12-04 @ 00:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0