Fredagsmys

Mitt fredagsmys består av 50 minuter på löpbandet, bubbelvatten och en Nutrilettshake 🤩😄🙌🏻 No pain no gain. Nu ska de sista kilona bort!!
Barnen får popcorn. Och ikväll blir det självklart Idolfinalen och en läskig film på det. 

I veckan har vi slutfört våra intervjuer, 9 härliga informanter har delgett oss sina upplevelser av mentorprogrammet. Intervjuerna har transkriberats ordagrant vilket tog sin lilla tid och tog mycket energi. Bakgrunden till studien har förfinats och stramats upp. Den är "a work in progress" men det ser bra ut! 

Projektplanen är klar och godkänd den med men vi körde ju bara på då vi tror på vår ide! 🤩
(null)


Annars har jag varit på föräldramöte i både Samuels och Henrys klass i veckan. Så många föräldrar som kom till Henrys föräldramöte, lite skillnad mot Samuels... Henry går i en privat skola i ett "bättre" område, kan det bero på det?

(null)

Vi ska inte göra så mycket i helgen mer än att träna, städa, tvätta, leka, rensa skåp och lådor i köket, veckohandla, äta och mysa. Vad ska ni göra? 😊

Trevlig helg! 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja men det har vi ju diskuterat, ju sämre områden, ju mer nogo-zon, ju mer invandring, ju mindre engagemang i barnen och deras utveckling eller vad dom gör. Jag införde till och med ett nytt begrepp på soc "cykelhjälmsekvationen". Ju bättre område, ju fler barn har cykelhjälm.

Trevlig helg. Här har det varit sprängningar i natt igen, 4 stycken, och det är dåligt med cykelhjälmar haha, men våra barn har, och i december (om gud vill) så flyttar vi till ett område där alla kommer ha cykelhjälm.

Men Oden har ju börjat i "finare" område, och det är galet engagemang bland föräldrarna, alla har cykelhjälm, men framför allt, lärarna och rektorn är engagerade. Det speglas även det i ghettot, även lärarna går på halvfart.

tjingeling och trevlig helg som sagt

Svar: Mmm hoppas ni kommer till ett område där man använder mer cykelhjälm (men inte mer alkohol och droger 😅)
Chetti

2018-09-22 @ 07:50:13
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0