Helt sliten

Ni vet den där att man ska ta det lugnt när man är ledig. Tyvärr är jag tvärtom, har haft väldigt mycket att göra i helgen, både roligt och tråkigt.

Tränat varje dag, veckohandlat, rensat ut i köket, varit och röstat, tagit MRSA prover på Samuel och lämnat in, intensivstädat, pluggat m.m.
Idag kommer kvittot, sliten och ont i tandkött, bihålor och hals. Inte rätt tid att vara sjuk men hoppar träningen idag och dricker varmt te och vilar resten av kvällen. Ska bara tvätta alla sängkläder och bädda rent... 🤪

(null)
(null)
(null)

Först ville jourvårdcentralen hänvisa oss till vardagar angående Samuels prover men jag sade men jag kan ta dem själv och sedan bara lämna till er. "Aha är du syrra?" 
Japp!
"Ja men då så, ta du dem och kom förbi  och lämna så har ni det gjort" 😄
The small benefits of being a nurse. 

Jag röstade på socialdemokraterna i valet för det kändes rätt. ❤️ 

(null)

Idag har jag intervjuat tre barnmorskor och det är sååå roligt! Och ju mer de pratade desto mer insåg jag vikten av vår studie. Vi gör faktiskt något meningsfullt 😄 

Imorgon har vi projektplansseminarium där vi tillsammans med 3 andra par ska diskutera våra projektplaner. 

Resten av veckan är jag hemma, transkriberar och letar efter mer fakta till vår bakgrund. Vår bakgrund är redan bra och massiv så det blir bara lite till och mer för att styrka vissa delar av den. 

Ni får ha en fin vecka!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0