Det rullar på

Jobbehelgen gick jättebra! I lördags hade jag hand om två patienter, ingen födsel men det kändes bra.

I söndags hade jag hand om en patient  där jag verkligen gav mitt allt både fysiskt och mentalt. Det gick toppen och de var väldigt glada över vårt stöd. 
(null)
När vi skulle säga hejdå till dem så hade de köpt blommor och choklad till både mig och undersköterskan. Alltså det kändes helt fantastiskt! Hon sade flera gånger "jag kommer aldrig glömma er". Det värmer mitt lilla nya barnmorskehjärta ❤️

Idag fick jag vara med om två snabba förlossningar, redan innan lunch hahaha. Det gick så bra! De verkade också väldigt nöjda! 

(null)
När jag började fundera på barnmorskeyrket, så frågade jag barnmorskor jag träffade på vad de tyckte om sitt yrke. Alla svarade att de älskade sitt jobb och att det är det bästa yrket! 
Nu när jag är barnmorska kan jag inte annat än att hålla med. Verkligen ett av de bästa besluten jag tagit i mitt liv. Ingen dag är den andra lik och ingen familj är den andra lik. 

Önskar er en härlig vecka!

Ps. Om en vecka befinner vi oss i Skåneland ❤️❤️❤️


Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, så fantastiskt att vara där när det viktigaste händer i andra människors liv, all lycka man ser (förhoppningsvis), men också i en kvinnas mest utsatta situation.

Svar: Jaaa 🤩😍
Chetti

2019-04-09 @ 20:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0