Ledig helg 🤗🤗

Jag har jobbat tisd-fred denna vecka, tog inget extra pass i helgen just för att jag är så slut. Pressen på jobbet är hög för tillfället dels för att vi är underbemannade med samma antal vårdplatser och för att många föder barn på sommaren 😅😅. Det går ändå bra tycker jag trots mycket att göra men jag är helt död efter jobbet och på lediga dagar. 

Men jag älskar ändå mitt jobb och att vara barnmorska. Jag har haft två fina förlossningar i veckan. Idag när jag stod och kämpade med en kvinna så slog det mig bara att wow vilket jobb jag har, det är helt fantastiskt. ❤️❤️ Jag hade min första vidöppna kronbjudning idag, så häftigt! Googla på det ni 🤗 Men det är inte bara förlossningar som räknas utan även de som har fått barn eller de vi försöker hålla från att föda barn (prematur vattenavgång/värkar) eller de sjuka gravida (blödning/preeklampsi). Alla människomöten, all oro, lycka och glädje i en salig blandning. 

En kvinna sade till mig i veckan "Jag blir så glad när jag ser att det är du som kommer in i rummet. Du är den bästa på hela Karolinska". Det värmer ens hjärta och det lever man på länge. 

(null)


 Idag fyller min älskade make och bästa vän 46år. Han ser lite sluten ut på bilden, det är nattjobbet som tär på honom 😅😅😂😂

I helgen vet jag inte vad vi hittar på än men sova och vila varvat med hushållsnära tjänster står med på agendan.

Trevlig helg på er!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0