Ledig helg đŸ€—đŸ€—

Jag har jobbat tisd-fred denna vecka, tog inget extra pass i helgen just för att jag Ă€r sĂ„ slut. Pressen pĂ„ jobbet Ă€r hög för tillfĂ€llet dels för att vi Ă€r underbemannade med samma antal vĂ„rdplatser och för att mĂ„nga föder barn pĂ„ sommaren 😅😅. Det gĂ„r Ă€ndĂ„ bra tycker jag trots mycket att göra men jag Ă€r helt död efter jobbet och pĂ„ lediga dagar. 

Men jag Ă€lskar Ă€ndĂ„ mitt jobb och att vara barnmorska. Jag har haft tvĂ„ fina förlossningar i veckan. Idag nĂ€r jag stod och kĂ€mpade med en kvinna sĂ„ slog det mig bara att wow vilket jobb jag har, det Ă€r helt fantastiskt. ❀❀ Jag hade min första vidöppna kronbjudning idag, sĂ„ hĂ€ftigt! Googla pĂ„ det ni đŸ€— Men det Ă€r inte bara förlossningar som rĂ€knas utan Ă€ven de som har fĂ„tt barn eller de vi försöker hĂ„lla frĂ„n att föda barn (prematur vattenavgĂ„ng/vĂ€rkar) eller de sjuka gravida (blödning/preeklampsi). Alla mĂ€nniskomöten, all oro, lycka och glĂ€dje i en salig blandning. 

En kvinna sade till mig i veckan "Jag blir sĂ„ glad nĂ€r jag ser att det Ă€r du som kommer in i rummet. Du Ă€r den bĂ€sta pĂ„ hela Karolinska". Det vĂ€rmer ens hjĂ€rta och det lever man pĂ„ lĂ€nge. 

(null)


 Idag fyller min Ă€lskade make och bĂ€sta vĂ€n 46Ă„r. Han ser lite sluten ut pĂ„ bilden, det Ă€r nattjobbet som tĂ€r pĂ„ honom 😅😅😂😂

I helgen vet jag inte vad vi hittar pÄ Àn men sova och vila varvat med hushÄllsnÀra tjÀnster stÄr med pÄ agendan.

Trevlig helg pÄ er!!




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0