Julen nalkas

I veckan har jag jobbat på BB måndag-torsdag där har jag tagit hand om och stöttat nyblivna föräldrar och deras nyfödda bebis. Kul med omväxling, är glad att jag äntligen fått börja rotera mellan förlossning, antenatal och BB. 

Förlossningen har sin charm och abstinensen är stor när jag inte fått vara med på en förlossning på ett tag, på antenatalen kan man få ta hand om alla möjliga slags patienter som prematur vattenavgång, prematura värkar, blödning och induktioner m.m. och det är verkligen lärorikt och mycket handlar om att stötta familjerna i denna ibland väldigt oroliga situation (att kanske få ett prematurt barn). På BB börjar familjen långsamt förstå att de fått en liten människa att hand om, vi stöttar med smärtlindring , ger amningshjälp och svarar på alla frågor samt ger relevant information. Vi förbereder dem för hemgång med sin lilla bebis. 
Love my job!! 

Nu har barnen jullov, Samuel och Alicia slutade i onsdags och Henry i torsdags. Henry fick inget F i betyg och det är mycket tack vare mitt tjat och min hjälp. Han hade höjt sig i en del ämnen men tyvärr sänkt sitt betyg i 2 ämnen. Nästa termin får han steppa upp och i 9:an ge järnet, särskilt om han vill komma in på naturvetenskapsprogrammet. 

(null)
Idag, fredag var jag ledig så tänkte att jag åker till Ica Maxi på förmiddagen så är det nog lugnt med folk... Tror halva Botkyrka tänkte samma sak, sjukt mycket folk och kundvagnar överallt... På söndag har jag tänkt åka till ett större köpcentrum och köpa sista julklapparna, fruktar det men ska vara på plats när affärerna öppnar så kanske man slipper kaoset?! 

I helgen jobbar jag heldag på lördag, alltså 07:00-21:30... i utbyte mot att jag är ledig på söndag. Fördelar: Mindre arbetstimmar totalt på en heldag än två separata arbetspass, ledig söndag och så får vi ett par hundra kronor extra om vi byter pass pga verksamheten önskar det. Nackdel: lång arbetsdag där man är slut i kropp och knopp dagen efter... 
Det bästa: Ledig från jobbet i 11 dagar fr o m söndag wihooo 🎉💃🏼😃

Önskar er en härlig helg! Nu blir det julfilmer alla dagar fram till julen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0