Hej på er

Förra veckan jobbade jag ju på BB men en av dagarna var jag på utbildning hela dagen. Det kommer ske stora förändringar på Huddinge snart då hela förlossningen ska flytta till nya lokaler. Det kommer finnas badkar på varje rum samt möjlighet till lustgas i badet! Även nya arbetssätt och rutiner kommer införas samt ny operationsavdelning m.m.

Roligt men mycket att sätta sig in i för alla medarbetare. 18/3 går flytten av stapeln och någongång 2020 kommer det ske fler förändringar, flyttar m.m. Tanken är att vi barnmorskor och undersköterskor ska kunna arbeta med allt, från antenatal till förlossning till BB. Mer teamkänsla, mer flexibilitet och mer kompetens. Tror det kommer bli jättebra!

(null)

Helgen har varit full hålligång men allt som var planerat blev av. Allt från plugg med Henry, storstädning, sökning till gymnasiet, utrensning, skräckisar, mello och mys.  (null)
Samuel nyklippt 🤩😍

Idag var jag på introduktionsdag på förlossningen där vi gick igenom riktlinjer, pm och visades runt i lokalerna m.m. Nervöst men ska bli såååå kul att äntligen få vara med på förlossningar igen! 

(null)
Min barnmorskelegitimation hade inte kommit innan vi hade slutat för dagen så det blev bestämt att vi skjuter upp inskolningen på förlossningen en vecka. Jag kommer vara på BB resten av veckan. 

Men nu ikväll såg jag att jag fått min barnmorskelegitimation wihooo

(null)
Nu är jag äntligen legitimerad barnmorska ❤️👩🏼‍⚕️👶🏻

Ha en bra vecka!!!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

hehe mag-känsla... bb.. fyndigt... faktiskt.. härligt med gammal hederlig svensk humor :)

Svar: 🤣😂🤗
Chetti

2019-02-12 @ 07:24:09
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0