Barnmorska

Idag var det examensdags!!

Vi i klassen träffades först och åt lunch samt drack champagne på en italiensk restaurang vid Odenplan. God mat och mysigt! Precis när vi skulle gå över till kyrkan fastnar min dragkedja i min nya fina klänning... Ett stort hål framtill plus att min dragkedja i jackan gick sönder... Fick täcka hålet med handväskan under hela ceremonin, så tråkigt...

(null)

Vi hade ceremonin i Gustav Vasa Kyrka på Odenplan och den kyrkan är så fantastiskt vacker!
(null)
(null)
Lärarna höll fina tal, två handledare fick pris som bästa handledare, en kör från ett högstadium i närheten sjöng vackra sånger, ordförande I Barnmorskeförbundet höll tal och vi fick ta emot barnmorskebroscher och ett kuvert med diverse saker i. Inte vårt examensbevis för det måste vi ansöka om i efterhand när alla poäng är inrapporterade. 
(null)
(null)
Felix och barnen var på plats och min käraste vän Anna med sonen Gabriel. 

(null)
(null)
Nybliven barnmorska 👩🏼‍⚕️🤰🏻🙋🏻‍♀️👶🏻🤩😍
Det har varit en lång resa hit men nu är jag klar wihooooo!! Räknade ut att jag gått totalt 18,5år i skola hitintills i mitt liv!! 10 år på grundskola, 3 år på gymnasium och 5,5år på högskola/universitet. 
Jag har nu två examina, sjuksköterska/kandidat och barnmorska/magister. Många möjligheter, många arbetsplatser och helt fantastiska yrken!! 

Kanske pluggar jag mer i framtiden, vi får se. Isåfall till någon specialitet inom barnmorskeriet typ ultraljud, omvårdnadschef eller så. Just nu ska jag bara jobba och njuta av en pluggfri fritid. 

Fick fina blommor av Anna, min syster Ingela och Richard samt Alicia och Felix ❤️❤️❤️

(null)
Efter ceremonin åkte vi till Heron City och åt mat/fikade. Sedan in på Willys för gottegott. Nu är vi hemma själva. F var tvungen att jobba ikväll/natt då det varit en otroligt dålig månad ekonomiskt... Vi dricker champagnen på söndag istället.

Nu är jag ledig i 9 dagar och det känns  fantastiskt skönt att få varva ner lite. Har ärenden att fixa men ska se till att ladda batterierna ordentligt!

Ha en härlig helg på er!!


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött mos

Svar: Yesyes 🤩🙌🏻
Chetti

2019-01-19 @ 09:43:16
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0