Sommar 🌞🌞🌞


Nu har vi hĂ€rlig sommarvĂ€rme igen. Jag och Samuel Ă€r ute pĂ„ upptĂ„g varje dag, vi leker pĂ„ olika lekplatser och gĂ„r upptĂ€cksfĂ€rder. 
Henry sitter mest vid datorn tyvĂ€rr men har varit ute och badat samt bowlat i veckan. Alicia har sommarjobbat hela veckan och har sista/tredje veckan kvar nĂ€sta vecka. 

(null)
Vi har vilda hallon och blÄbÀr bara runt husknuten. Gott!!

I veckan har jag trĂ€ffat en vĂ€n frĂ„n sjuksköterskeprogrammet. Vi Ă„t lunch och fikade pĂ„ Chokladfabriken. Hon hade köpt en 40-present frĂ„n Rituals till mig. ❀

(null)
(null)

Jag har shoppat en del, klÀnning till mitt 40-Ärsfirande, mat och grejer till 40-Ärsfesten och sÄ var vi en tur till Ikea och köpte lite smÄtt och gott.

(null)
(null)
(null)

Jag provade appen Faceapp. Jag och F som gamlingar đŸ˜đŸ€©

(null)
(null)

TvĂ„ dagar kvar pĂ„ semestern vilket kĂ€nns bĂ„de bra och dĂ„ligt. Men det Ă€r inte lönt att reflektera över, dryga 4 veckors betald ledighet Ă€r över och vi har verkligen slappat och tagit det lugnt. Sovit, trĂ€ffat vĂ€nner och familj och hunnit med massa serier och filmer. 
 
Imorgon har jag 40-Ă„rsfest och det ser jag framemot. Det kommer bjudas pĂ„ mycket mat, gottegott och olika drickor. Vi blir ca 16 personer totalt vilket Ă€r toppen! DĂ„ hinner jag prata med alla ordentligt. 

(null)
(null)
Jag dricker i princip aldrig sĂ„ jag kĂ€nde mig lost inne pĂ„ Systemet haha. Det blir ingen fyllefest men folk fĂ„r dricka vad de vill tills det Ă€r slut. 

Önskar er alla en underbar helg! 🌞🌞



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0