Helgrapport

Jobbehelg, lördagdagpass där det var full rulle på förlossningen. Jag var med på en förlossning och allt gick bra. Söndagspasset gick bra, ingen förlossning men kämpade på med några familjer.

Vi var på en husvisning igår och det var verkligen packat med folk. Jättefint hus på utsidan men när vi läste besiktningsprotokollet så förstod vi varför utgångspriset var lågt. Hela vinden full av mögel, mögel i källaren, sprickor i betongväggen m.m. Men det var så fint både in och utvändigt, stort med många rum. Så tack, men nej tack buhu

Så svårt att hitta ett drägligt hus till ett rimligt hus. Men men vi letar vidare.

(null)
Just idag för 20år sedan så flyttade jag till 08-land. Så halva mitt liv har jag bott i Skåne och halva här. 🤗 Men skånska dialekten behåller jag nog hela livet 😊. 

Idag jobbade jag dag, det var ett lite lugnare pass där det inte heller blev någon förlossning för mig men kämpade på med en familj. Jag tycker inte det är så viktigt längre att få en massa förlossningar, räcker med någon här och där. 

(null)
Jag bokade Skåneresa igår, sjukt dyrt men det är för att jag är sent ute... 2700kr för mig och barnen. Dessutom fick vi inte plats med bord på resan ner, en av oss får sitta bakom själv. Vi får diskutera vem innan vi åker, vill inte ha något tjafs på tåget. Vi kommer ner kvällen innan Midsommarafton och stannar 2 veckor så vi hinner träffa hela familjen och vänner och så. 

Ni får ha en härlig vecka, ska bli sommar tydligen 🌞🌞🌞


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0