Semester

De 3 sista arbetsdagarna gled förbi utan förlossning då jag var på antenatalen. Väldigt lärorikt och alltid en massa att göra. 

Jobbade sista dagen i torsdags och sedan hem om, packa det sista inför tågresan. Fick ett sms när vi var på väg att lämna lägenheten för att åka till Södertälje Syd att tåget var inställt... Panik, vi fick plats på ett annat tåg som skulle gå från Sthlms central 35 min senare... in i bilen, hoppas på lite trafik vilket det var. Men tåget blev ännu mer försenat och de kopplade ihop två tåg för att få folk att komma iväg till sina Midsommarfirande. 
Ett 12-14 vagnar långt tåg lämnade stationen ca en timme senare och på vägen blev det åtskilliga stopp och personalen jobbade som bara den för att få ihop alla anslutningar så att folk kunde komma till sin slutdestination. En eloge till dem!

3 timmar och 10 minuter sena rullade vi in på centralen 01:05... min finaste syster Ingells hämtade oss. Sedan åkte vi hem till Svedala där vi kommer vara över helgen.

(null)
(null)
(null)

Igår firade vi Midsommarafton här hos syster Ingells i Svedala. I deras fina nya uterum tillsammans med min bror Stamp-E och hans familj, min mamma och några andra. Jättegod mat, roliga snapsvisor, pinata och lekar. Det var härligt att fira en riktig svensk Midsommar. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Härligt med semester men också lite overkligt. Första 2 veckorna spenderas här och sedan är vi dryga 2 veckor hemma för att hitta på lite roliga saker där som Grönan, Skansen och sådant. Pappa F skulle ta lite föräldraledigt också. 

Ha en fin vecka gott folk! 🌞🌞🌞

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

"riktigt svensk" med pinata :D

Svar: Yesyes 🤗
Chetti

2019-06-22 @ 11:15:34
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0