Wuzzup

Jobbehelgen gick bra! I lördagskväll hjälpte jag en liten gosse till världen och allt gick bra!
I söndags fick jag vara med om mitt första akuta kejsarsnitt som ensam ansvarig barnmorska. Det var nervöst och läskigt men allt gick toppen! 

(null)
Under ett snitt har vi denna snygga mössa, munskydd, två par handskar och en ytterrock. Varmt, svettigt och helt steril, vi får inte ens klia oss på näsan hahaha

Idag har jag varit ledig så har fixat och donat härhemma med tvätt, disk och rensning av lådor. Ledig var det va? Som F alltid säger till mig "du vet inte hur man är ledig". Jag gillar att hålla igång, kryper i kroppen om jag vilar för länge. Men försöker koppla av någon timme här och där. 

När jag hämtade Samuel så pratade läraren igen om hans beteende i skolan. Han blir arg, jobbar inte, är på de andra barnen... Jag blir så ledsen, och pratar vi med Samuel så blånekar han allt... eller blir arg och ska "minsann aldrig mer gå i skolan/eller jobba i skolan". Det tär så mycket på mig, har ju haft ett helvete med Henry från förskoleklass fram till 4:an. F är mer lugn och skakar av sig det, skyller på svenska skolan och jämför med hur det är i Nigeria... Jaja, vi tar en dag i taget men som sagt det tär på mig och mitt lilla mammahjärta. 

(null)
Jag jobbar tisd-fred och är ledig i helgen wihooo 

Ha en fin vecka och njut av det härliga vårvädret 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Åhhh hoppas han mognar snart o tycker att det är roligt att gå i skolan 😧 förstår din oro ♥️

Svar: Hoppas jag med! Han säger det är tråkigt ”vi gör samma saker varje dag, jag vill åka på utflykter” 🤔
Jaja, en dag i taget! 😊
Chetti

2019-03-29 @ 00:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0