Fredagsmys på gång

Det har varit roliga men intensiva pass i veckan där jag fått äran att förlösa 5 bebisar. Det är väldigt kul men jag är ganska slut då jag ger så mycket av mig själv både fysiskt och psykiskt. Igår fick jag testa att ha 2 patienter i aktiv fas vilket var en utmaning men det gick bra. Många bollar i luften samtidigt och all dokumentation vilken inte får glömmas bort! 

(null)

Idag är jag ledig, enda lediga dagen denna vecka. Så jag veckohandlade och hjälpte F att hämta en av våra bilar från verkstaden. Ikväll blir det film och fredagsmys!

Jag jobbar lördag- och söndagkväll vilket är tråkigt, för då det är kvällar innebär det att hela dagen försvinner i princip... Jag går hemifrån vid 12. Det positiva är att jag får sova ut! 

(null)

Vi har frågat alla banker om det går att låna till en del av kontantinsatsen. De husen vi kollar på är hus mellan 3,5-4 mille och vi har inte de 15% i kontantinsats som krävs för detta. Det var 4 banker som sade att man kan förhandla och ev. låna upp till 10% av kontantinsatsen hos dem om man har en inkomst som klarar detta. Så vi skickar in ansökan om lånelöfte till dem och ser. Är det så att det krävs mer av egna pengar till kontantinsatsen så sparar vi mer och frågar på nytt. Blir det att vi får vänta 1-3 år till så blir det så. Vi skulle kunna flytta till radhus redan nu utan problem men vi vill ha kedjehus och helst fristående villa. 

Önskar er alla en härlig helg! 


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

Grattis på internationella barnmorskedagen :)

Svar: Tack!! 👩🏼‍⚕️🙋🏻‍♀️👶🏻
Chetti

2019-05-05 @ 10:25:16
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0