Min helg lider mot sitt slut

Ja, det här med att jobba inom vården är ju lite speciellt. Denna vecka var det jobb månd-onsd och nu har jag varit ledig torsd-fred "min helg" och så jobbar jag lörd och sönd. 

I tisdags fick jag vara med om mitt första omedelbara kejsarsnitt. Barnet ville födas i säte så det bestämdes att hon skulle föda det vaginalt då hon hade fött flera barn tidigare. Men när vattnet gick så kom barnet med fötterna först... Det finns då en risk att huvudet fastnar då benen är mindre i omfång än huvudet. Kommer barnet med rumpan först eller typ i skräddarställning då går det att föda vaginalt om kvinnan vill och det inte finns riskfaktorer. 
Så det blev att vi sprang ner, kvinnan sövdes och barnet var ute på ett par minuter. Allt gick bra i slutändan men det var lite skakigt för mig. Nu har jag varit med om det i alla fall. 

(null)
Igår på Kristi Himmelsfärdsdag åkte vi till ett lekland i Nacka, riktigt fint och fräscht. 
(null)
Idag var en busy dag... Henry ramlade förra torsdagen och har sedan dess haft ont i sitt högra knä. Han får väldigt ont vid ansträngning och haltar då. Så jag ringde VC imorse och fick otroligt nog en tid redan 10:15. Det var verkligen ett snabbt läkarbesök! Hon skickade oss på röntgen.
(null)
Allt såg bra ut, inget brutet vilket jag aldrig misstänkte egentligen. Kanske menisken som är skadad och det syns ju inte på vanlig röntgen... Läkaren sade att det bör gå över på några veckor och att han inte ska överanstränga benet. Så vi avvaktar och hoppas det går över.

Sedan har vi tittat på ännu ett hus idag men fy vad det luktade fukt i källaren och nej det var inte i bra skick... jag har sett ett jättefint radhus. Men F måste ha garage/egen parkering vid huset... Jaja, vi går väl o tittar i alla fall!

Henry var hos tandläkaren idag, också supersnabbt besök! Inga hål och allt såg bra ut, förvånande nog så dåligt som han borstar tänderna trots tjat...

(null)
(null)
(null)
Sedan blev det utelek i det fina vädret. Nu är vi hemma och är redo för fredagsmys!

Så önskar er en härlig helg! 🌞🌞🌞 Själv kommer jag vara omgiven av bebisar, magar och härliga familjer. 

3 veckor till semestern! Say what? 🤗


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0