Hej från sjukstugan

I tisdags var jag ledig och försökte kurera mig från min förkylning. Men jag vaknade tidigt på onsdagmorgon och mådde ännu sämre. Ont i halsen, förkyld och ont i kroppen och jag fick tyvärr inse att jag inte skulle klara att jobba. Att jobba som barnmorska på förlossning/BB kräver att man är i toppskick för att orka med tempot och att hjälpa/stötta familjerna. 

Så jag sjukskrev mig onsdag-fredag. Förlorar en massa pengar vilket vi egentligen inte har råd med nu men men hälsan går före. 

Nu mår jag bättre men ska vila ordentligt i helgen också så jag förhoppningsvis kan gå tillbaka till jobb på måndag. 

Idag har vi sagt upp lägenheten, känns läskigt och befriande på en och samma gång. Efter dryga 12 år i nuvarande lägenhet och dryga 22år hos Botkyrka Byggen så tar vi ett stort steg och flyttar till hus. Men nojiga jag är orolig för att saker ska gå snett. Det är inte förrän köpet är helt klart och vi har nycklarna i vår hand, den 14/2 som jag tror på att vi verkligen ska flytta till hus.

Vi flyttar till Salems kommun. Det ligger här i söder, ca10-15 minuter från där vi bor nu, mer söderut. Jag har försökt söka skola till Samuel men de har någon bugg i systemet. Hoppas det ska fungera nästa vecka. 

Ha en fin helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0