Helgen!

En bra jobbhelg, fina förlossningar och helt okej arbetspass där vi till och med hunnit ta vår rast. 

Igåreftermiddag efter jobb åkte vi till mäklarens kontor och träffade mäklare samt säljare för en genomgång av kontrakt och så. En jättetrevlig mäklare som förklarade allt i kontraktet så att vi alla förstod. Novisa husägare som vi är hahaha. Sedan skrev vi på, känns helt overkligt men otroligt roligt!!

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Under veckan ska vi föra över handpenningen på 10%. Vår bank ringde idag och gratulerade. Vi ska träffa dem en dag för att diskutera räntor m.m. 

14/2 blir vi ägare till huset på riktigt om allt går som det ska. Då ska vi träffas på mäklarens kontor för överföring av de resterande 90% och få nycklarna  till huset! Vår egen lägenhet ska sägas upp och vi får ha den till 28/2. Så det blir perfekt, vi kan flytta lite i taget och hinna städa vår lägenhet. 

Samuel måste byta skola så vi måste bestämma vilken. Alicia och Henry fortsätter i sina vanliga skolor. Jag har bra kommunikation till jobbet, bara ett byte tyvärr, buss och pendeltåg. Ev. köper vi en till bil senare. 

Så mycket tankar, planer och saker att fixa men sååååå roligt!! Tänk att vi kommer äga en gräsmatta hahaha

Tyvärr har jag gått och blivit sjuk... väldigt förkyld och öm i kroppen men klart jag jobbat ändå... imorgon är jag ledig så då ska jag försöka vila så mycket det går.

Ha det brau!! 

Kommentarer
Postat av: Jenny

så kul att ni hittat ett hus ! det ser jätte fint ut, önskar er all lycka med det nya boendet, och med skola och allt som hör till !

Svar: Tack så mycket!! 😃
Chetti

2019-12-29 @ 21:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0